Αλβανός : '' Είμαστε καλύτεροι, αλλά, να το δείξουμε κιόλας...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : '' Είμαστε καλύτεροι, αλλά, να το δείξουμε κιόλας...''


Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο ΟΑΚΑ την ολλανδική Χάρι Απ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το EHF European Cup και ο προπονητής της Αλέξης Αλβανός, αναφερόμενος σε αυτό το νέο ευρωπαϊκό ξεκίνημα για την Ενωση, είπε στο greekhandball.com :

'' Η Χάρι Απ είναι ένας αντίπαλος τον οποίο έχουμε παρακολουθήσει από βίντεο και έχουμε σχηματίσει εικόνα για την δυναμικότητα του. Θα χρειασθεί ιδιαίτερη προσοχή, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά, πρέπει να το αποδείξουμε. Στο πρώτο παιχνίδι με την αντίπαλο μας, θα κυνηγήσουμε την νίκη στοχεύοντας, παράλληλα, εάν μπορούμε και σε μία ικανή διαφορά. Η ολλανδική ομάδα αποτελείται από νέους σε ηλικία παίκτες, είναι γρήγορη και βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Παίζει αρκετά καλά, είναι δεμένη ομάδα που βελτιώνεται σταδιακά, χρειάζεται προσοχή από μέρους μας ''. 

Ο Αλμέϊδα θα είναι εκτός αποστολής για την ΑΕΚ, αλλά, την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Νικολαϊδη και θεωρείται δεδομένο ότι θα λείψει ο Γιούκιτς που παραμένει τραυματίας. 

Εξι είναι οι ξένοι παίκτες  της Χάρι Απ, 3 από αυτούς Πορτογάλοι ενώ οι άλλοι 3 είναι από Δανία, Ουγγαρία, Κροατία.

No comments