Πέρασε από τη Νέα Κίο με 30-25 η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρασε από τη Νέα Κίο με 30-25 η ΑΕΚ



Με 30-25 επικράτησε η ΑΕΚ με πολυτιμότερο παίκτη της τον Μαντάλινιτς ( 8 γκολ ) του Διομήδη ( κακού δαίμονα της σε αυτό το γήπεδο ) στη Νέα Κίο, με τη συμπαράσταση από το κοινό της που την ακολούθησε.

Η Ενωση παραμένει πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό της, όπως άλλωστε και ο ΠΑΟΚ ενώ ο Διομήδης υποχρεώθηκε στην πρώτη ήττα του σε αυτή τη σεζόν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και τέλειωσε ισόπαλο με 11-11.

Στο δεύτερο μέρος, μετά το 45΄ και το σκορ στο 19-21, η ΑΕΚ έμεινε σταθερά μπροστά και με ψυχραιμία έφθασε στη νίκη απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο σε όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Αλέξης Αλβανός (προπονητής ΑΕΚ): «Περιμέναμε να είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είχαμε αρκετές απουσίες από μικροτραυματισμούς. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την αντίδραση και τη διάρκεια στο παιχνίδι τους. Παρά το πρώτο κακό ημίχρονο εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη».

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Διομήδη): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον πολύ ανταγωνιστικό αγώνα. Λεπτομερίες στον τρόπο παιχνιδιού μας στα μισά του δεύτερο ημιχρόνου επέτρεψαν στην ΑΕΚ να πάρει μια μικρή διαφορά την οποία με τις ικανότητες και την εμπειρία των παικτών της διατήρησε έως το τέλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να γινόμαστε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι».

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 5-5, 7-7, 9-8, 11-11 (ημίχρονο), 14-13, 16-17, 19-21, 21-24, 23-26, 25-30.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ  (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστούλας, Τσάκαλος 1, Τσιμπούλας 1, Τσιγαρίδας 4, Μούγιτς, Μάλλιος 5, Τερλέτσκι, Κουτρουμπής, Ασβεστάς 4, Χατζηκωνσταντίνου, Καϊμακάμης, Μάνθος 5, Μπεκιάρης, Άντζελιτς, Ζίβκοβιτς, Μούγιτς 5.

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ 4, Ζίβκοβιτς 3, Καλύβας, Μαντάλινιτς 8, Ηλιόπουλος, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 2, Λιάπης 1, Άρσιτς 1, Σόκολιτς, Τσιτομπί 1, Ρογκούλσκι 2, Λέμος 3, Κεδέρης 2.

Διαιτητές: Μερτινιάν-Τόλιος. Δίλεπτα: 5-5. Πέναλτι: 5/5-2/3.











No comments