Στην Εθνική ομάδα η Ελίνα Τροχίδου, ποιά η 22άδα που ξεκινά προετοιμασία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Εθνική ομάδα η Ελίνα Τροχίδου, ποιά η 22άδα που ξεκινά προετοιμασία

 


Με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, λόγω ασθένειας, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 27/10 στις 18:30 στη Μίκρα η Εθνική Γυναικών την  προετοιμασία της  για τα ματς  με τη Βοσνία (3/11, 21:00 και 5/11, 18:00) στην πόλη Καζίν για τον 1ο γύρο των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  2023.

Αν και ήταν στην αρχική ανακοίνωση η Αναστασία Βασιλείου του Καματερού, που κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Γυναικών, εκ των πραγμάτων αποκλείσθηκε και όπως μαθαίνει το greekhandball.com , θα αντικατασταθεί στην αρχική 22άδα από την επίσης φορμαρισμένη Ελίνα Τροχίδου της Πυλαίας, που επίσης δεν είχε κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο οποίο νέα πρόσωπα είναι η Αθηνά Καπρινιώτη του ΠΑΟΚ και η Αγνή Παπαδοπούλου του Πανοράματος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Μεσσήνης έχει καλέσει τις αθλήτριες:

Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Τσικνάκη, Αμβροσιάδου, Καπρινιώτη, Σεβδίλη, Ζενέλι (ΠΑΟΚ), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Φράγκου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Ντιμτσούδη (ΟΦΝ Ιωνίας), Καραχαρίση, Αργυροπούλου, Κερλίδη, Κωστοπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας),  Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Α.Παπαδοπούλου (ΑΕΠ Πανόραμα) και θα ακολουθήσει η κλήση της Ε.Τροχίδου.

Στη προετοιμασία θα ενσωματωθούν και οι  Αγνή Ζυγούρα και Χριστιάνα Κυρικλίδου που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

No comments