Φτυσίματα, ''σκουπίδια'', κόκκινες, 20 δίλεπτες και νίκη του Λεωνίδα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φτυσίματα, ''σκουπίδια'', κόκκινες, 20 δίλεπτες και νίκη του Λεωνίδα...

 



Σε αγώνα με 20 δίλεπτες ποινές και 2 αποβολές με απευθείας κόκκινη, ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων νίκησε με 29-21 την Δόξα Βύρωνος, στο γήπεδο του, για την Α2 Ανδρών.

Εως το 40΄ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, αλλά, στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Λεωνίδας ξέφυγε και έφθασε στη νίκη σε ένα νευρικό ματς, με ένταση.

Η Δόξα Βύρωνος έκανε ένσταση για κακή εφαρμογή των κανόνων διαιτησίας, ενδεικτικά αναφέροντας τις αιτιάσεις της για την αποβολή του γκολκίπερ της Συμεωνίδη.

Απαντώντας στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές, σημείωσαν ότι '' ο Συμεωνίδης αποβλήθηκε για προσβλητική συμπεριφορά, καθώς έφτυσε τον διαιτητή Γιακαλή στο κέντρο του γηπέδου ''.

Επίσης, στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι ο παίκτης της Δόξας, Αϊβάζης, στο 52.12 '' κινήθηκε απειλητικά και πολύ κοντά στο πρόσωπο του διαιτητή Καρυδάκη λέγοντας του σε έντονο ύφος '' τι σφυράς  ; Πας καλά ; Είσαι τραγικός ρε. Ντροπή σου ''. Μετά , απευθύνθηκε στον παρατηρητή Ανταλή λέγοντας του '' θα τα πούμε στην Ομοσπονδία την Δευτέρα Ανταλή ''. Ο αθλητής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και το δελτίο του κρατήθηκε ''.

Με κόκκινη αποβλήθηκε και ο Συμεωνίδης και το δελτίο του επίσης κρατήθηκε.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού σύμφωνα με το φύλλο αγώνα '' ο κ.Αϊβάζης ενώ βρισκόταν στην κερκίδα, συνέχισε να φωνάζει έντονα λέγοντας '' σας βλέπουν μικρά παιδιά, ντροπή σας σκουπίδια, δεν θα με ξανασφυρίξετε ποτέ, θα δείτε τι θα πάθετε ''. 

Τα πεντάλεπτα : 2-2, 5-3, 7-4, 7-6, 8-7, 10-10 ( ημίχρονο ), 13-12, 16-14, 20-17, 23-18, 26-19, 29-21.

Διαιτητές : Καρυδάκης-Γιακαλής

Δίλεπτα :  8-12      , Πέναλτυ :5/4, 4/3.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Ράμμος 1, Παπαδάκης, Αμανατίδης 7, Τσαγκούλης 9, Μουλιάτος, Οικονόμου, Καραμαγκέλας 1, Σοφικίτης, Βούλγαρης 1, Θάνος 1, Μάγκος, Βάρσος, Γαραντωνάκης , Αργυριάδης , Μαυρομμάτης , Τσάνινος 9. 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : Συμεωνίδης , Μπαρτζώκας, Τσερπές, Ορκας 4, Κολιούλης 4, Κουρουτζίδης 1, Λαμπρόπουλος 1, Στεφανίδης 1, Παπαχρήστος 3, Σιατιρλής 1, Μαυρομμάτης 1, Αποστόλου, Αϊβάζης 4, Κρανιώτης , Γκλαβόπουλος, Σχοινοχωρίτης 1. 

No comments