Η 19άδα της Εθνικής στη Χαλκίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η 19άδα της Εθνικής στη Χαλκίδα

 


Η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε πρωί και απόγευμα στην Κάνηθο για τον κυριακάτικο (18:00- ERTLIX) αγώνα με την Ολλανδία για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ΕURO 2024.

Στην 1η αγωνιστική η Ελλάδα ηττήθηκε 33-25 στην Κροατία και η Ολλανδία κέρδισε 25-24 το Βέλγιο ενώ ο Γιώργος Ζαραβίνας έχει μαζί του τους 16 αθλητές του ματς με τους Κροάτες συν τους Κρητικό, Παπάζογλου, Κεδέρη.

Δηλαδή, τους εξής 19: Κωστακίδης, Μπόσκος, Λιάπης, Μυλωνάς, Μάλλιος, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Τόσκας, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Δομπρής, Τζηράς, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Παπαντωνόπουλος, Κρητικός, Παπάζογλου, Κεδέρης.

Σε δηλώσεις του  ο ομοσπονδιακός τεχνικός επεσήμανε ότι '' είναι ξεκάθαρο ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο διαφορετικού επιπέδου, αλλά θα προσπαθήσουμε όπως και στα προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει εδώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί ενώ με όλες τις ομάδες να είναι  ανταγωνιστικές, η πρόκριση θα κριθεί πιθανότατα την τελευταία αγωνιστική ''.

Και ο αρχηγός της Εθνικής Χάρης Μάλλιος τόνισε ότι περιμένει από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και συμπλήρωσε ότι θεωρεί πως η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη από κάθε άποψη ώστε να πάρει τους δύο βαθμούς '' καθώς έχει τεράστια θέληση που θα δείξει στο γήπεδο ''.

Το Σάββατο 15/10 και ώρα 12:30 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Ελλάδα- Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024.


No comments