Διομήδης versus ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης versus ΧΑΝΘ

 


Στις 4 μ.μ. υποδέχεται στη Νέα Κίο ο Διομήδης την ΧΑΝΘ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σημαντικές νίκες στην πρεμιέρα.

Ωστόσο, από την ΧΑΝΘ θα λείψουν Πετρίδης, Σαρηγιαννίδης και Τσιρογιάννης.

Από τον Διομήδη ο Γρηγόρης Τζίμπουλας δήλωσε : 

«Η ομάδα μας ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και αύριο, με συγκέντρωση και διάρκεια στο παιχνίδι μας για 60 λεπτά. Η ΧΑΝΘ είναι μια ομάδα που απέδειξε, στην πρώτη αγωνιστική, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου στην πρώτη κατηγορία και αυτό τους έχει τονώσει σίγουρα ψυχολογικά. Περιμένουμε την ώρα του ματς αύριο για να τους αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας, μετά από δύο αγώνες μακριά, έχοντας τον κόσμο μας στο πλευρό μας και τη στήριξη του.»

Και ο πολύπειρος Απόστολος Παλάσκας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης : 

«Είχαμε ένα πολύ θετικό ξεκίνημα που θα μας βοηθήσει πολύ στη ψυχολογία μας. Σε αυτό το ματς είμαστε ξεκάθαρα το αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι περίεργο που μετά από πολλά χρόνια, φοράω μία άλλη φανέλα, είναι σημαντική για μένα η παρουσία των Πετρίδη, Μαστορογιάννη με τους οποίους υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ.

Στη ΧΑΝΘ με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο για να ηγηθώ των προσπαθειών της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία ».

No comments