Κράμερ εναντίον Κράμερ στην Εδεσσα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κράμερ εναντίον Κράμερ στην Εδεσσα !

 


Αν σκεφθεί κανείς πόσοι ( συνολικά 5 ) πρώην παίκτες του Αερωπού θα παίξουν απέναντι στην ομάδα της Εδεσσας απόψε στις 6 μ.μ. με τον Ζαφειράκη Νάουσας στο  κλειστό της Έδεσσας, σίγουρα θα σκεφθεί ότι το Κράμερ εναντίον Κράμερ δεν ήταν μοναδικό...

Ο Ναουσαίος Σταύρος Μαυροδουλάκης του Αερωπού σχολίασε : ''Είναι ένας αγώνας με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία και κίνητρο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε ''.

Και ο Εδεσσαίος Φώτης Μισαηλίδης του Ζαφειράκη Νάουσας είπε : '' Είναι ένα παράξενο ματς, ιδίως για εμάς που είμαστε Εδεσσαίοι. Προερχόμαστε από την ήττα κόντρα στην Πυλαία, σε ένα αγώνα που είμασταν καλοί μόνο για 25 λεπτά. Προσπαθούμε να βρούμε συνοχή και ομοιογένεια και νομίζω ότι στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Αερωπός, αλλά και οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν. Με τον Αερωπό έχουμε θέσει διαφορετικούς στόχους, καθώς εμείς είπαμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή''.

Πηγή των δηλώσεων η ΟΧΕ.


No comments