Αυλαία με τον Δούκα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυλαία με τον Δούκα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό

 


Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Δευτέρα 26/9 στο ΟΑΚΑ ώστε να αντιμετωπίσει στο γήπεδο όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, τον Δούκα για το ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τον Δούκα θα λείψουν οι τραυματίες Παγιάτης και Γιάντσα, οι οποίοι θα είχαν ρόλο βασικού στα σχέδια του Γιώργου Χαλκίδη.

Συντελεστές των δύο ομάδων, δήλωσαν : 

Κώστας Ντούνης (αρχηγός Δούκα):"Παίζουμε το πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς έστω και μακρυά από τη φυσική μας έδρα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό όμως είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε καθώς και την δυναμική του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας και καλούμε τους φιλάθλους του Δούκα να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα».

Γιώργος Καρασαββίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Είναι μια δύσκολη βδομάδα για εμάς, προετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι, ώστε να παρουσιαστούμε όπως πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε. Θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και νομίζω, με πολύ μεγάλη συγκέντρωση θα το καταφέρουμε».

Κώστας Κοτανίδης (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Δούκα. Μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά πάνω στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 101%, έτσι ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων».

Live Streaming: https://www.youtube.com/watch?v=pYl5Aih5xgw

No comments