Ικανοποίηση για Αλβανό, παραδοχή καρδιάς από Αρβανίτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ικανοποίηση για Αλβανό, παραδοχή καρδιάς από Αρβανίτη


Οι προπονητές ΑΕΚ και Ιωνικού Ν.Φ. Αλέξης Αλβανός και Γιάννης Αρβανίτης, καθώς και ο αθλητής της Ενωσης Ορελιέν Τσιτομπί, δήλωσαν στον επίσημο ιστότοπο της ΑΕΚ για την πρεμιέρα ΑΕΚ-Ιωνικού Ν.Φ. στο 3ο Διεθνές Τουρνουά '' Ανδρέας Παπασταμάτης '' : μλα ξός Ν.Φ.   ν ΄'αμνν,Φ,. ΄'ε 

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ :

«Φέτος, σίγουρα έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στο να δέσουμε ως ομάδα καθώς έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Είμαι 100% ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο με έμφαση στις δυνατές άμυνες, στη γρήγορη αντεπίθεση, αλλά και στη σωστά οργανωμένη επίθεσή μας. Όσον αφορά στο παιχνίδι, κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τον αντίπαλό μας. Κάναμε λάθη επιθετικά αλλά είναι λογικό στο στάδιο που βρισκόμαστε. Ο Αλμέιδα είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και είναι σε πολύ καλό βαθμό φυσικής κατάστασης. Τον Τσιτομπί δεν τον έχουμε αξιολογήσει πλήρως, αλλά σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του και θα προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε μεγάλο ρόστερ φέτος και μπορούμε να διαχειριστούμε τόσους πολλούς παίκτες».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : 

«Για εμάς είναι το 4ο φιλικό. Προσπαθήσαμε να δούμε τι γίνεται, η ΑΕΚ έχει άλλους στόχους από εμάς και οι ταχύτητες που παίζουν είναι σίγουρα διαφορετικές. Για αρκετή ώρα σταθήκαμε καλά, αλλά είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και δεν είχαμε και τόσο θράσος. Έχουμε χρόνο να το διορθώσουμε αυτό, αλλά δεν είναι η ΑΕΚ η ομάδα, που κυνηγάμε φέτος. Ο στόχος μας είναι η 6άδα. Ήμασταν και πέρυσι, αλλά δεν είναι εύκολο σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Η διεκδίκηση 6άδας είναι ο στόχος μας σίγουρα».

-Στο γήπεδο ήταν μαζί σας, οι Δημήτρης Καφφάτος και Χριστόφορος Μπακαούκας. Δύο παιδιά, με τα οποία έχετε γράψει ιστορία στην ΑΕΚ. Τι αναμνήσεις σας έρχονται μέσα από τις συναντήσεις σας;

«Σίγουρα με αυτά τα παιδιά περάσαμε πάρα πολύ μεγάλες στιγμές. Και καλές και κακές. Πολλές αναμνήσεις και σαφώς είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Είναι το 20-25% της ζωής μου… 11 χρόνια ΑΕΚ είναι πολλά…».

ΟΡΕΛΙΕΝ ΤΣΙΤΟΜΠΙ: 

«Αρχικά, έχουμε μια καλή ομάδα. Νιώθω πολύ ωραία εδώ. Με αποδέχθηκαν τέλεια, παρότι ήρθα αργά. Και αυτό είναι καλό για εμένα. Όλα είναι τέλεια. Είναι σπουδαίο κλαμπ η ΑΕΚ. Είναι οργανωμένο, όμορφο περιβάλλον και ένας τεράστιος σύλλογος. Ο στόχος  μας είναι το πρωτάθλημα αρχικά. Πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά, απ’ όσο έμαθα. Αλλά θέλουμε να επανέλθουμε στην κορυφή. Για το ματς με τον Ολυμπιακό,  μου έχουν πει ότι είναι… τρελό παιχνίδι και το γήπεδο πιάνει “φωτιά”. Προετοιμαζόμαστε σκληρά για να παίξουμε απέναντί τους».


No comments