Μπόλας : '' Εστω μακριά από το σπίτι μας, είμαστε έτοιμοι ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπόλας : '' Εστω μακριά από το σπίτι μας, είμαστε έτοιμοι ! ''


Στο Φιλίππειο της Βέροιας, θα υποχρεωθεί να παίξει ως γηπεδούχος ο Ζαφειράκης Νάουσας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Πυλαία, την Τετάρτη 21/9 στις 18.00.

Το κλειστό της Νάουσας δεν είναι, ακόμα, ανέτοιμο καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανακαίνισης του, ωστόσο, ο Ζαφειράκης ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη ταλαιπωρία καθώς χρειάζεται να μετακινείται σε γειτονικές πόλεις, μεταφέροντας συνεχώς το αθλητικό υλικό του ενώ έχει προετοιμασθεί μετ΄εμποδίων, όπως είναι προφανές.

Ο Ναουσαίος αθλητής του Ζαφειράκη Βασίλης Μπόλας , τονίζει χαρακτηριστικά : 

"Πρώτο παιχνίδι για φέτος, δυστυχώς μακριά από την έδρα μας και ίσως να μην έχουμε όσο κόσμο θα θέλαμε στο πλάι μας ,αφού το παιχνίδι δε θα γίνει στη Νάουσα… Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα , αντιμετωπίσαμε  τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε στην προετοιμασία μας, οι οποίες ήταν πολλές καθώς δεν είχαμε γήπεδο και όλες οι προπονήσεις  μας έγιναν εκτός Νάουσας.  Παρόλα αυτά θα παλέψουμε όπως πάντα για τη νίκη ".

Η ιδιαιτερότητα έγκειται στην έδρα του αγώνα, καθώς θα διεξαχθεί στο «Φιλίππειο» της Βέροιας, αφού το ΔΑΚ Νάουσας ανακατασκευάζεται. Αυτό εξαρχής αφαιρεί από τον Ζαφειράκη ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αφού ως γνωστόν ένα από τα δυνατά του «όπλα» είναι το ΔΑΚ Νάουσας.

Θα λείψει από τον ( ενισχυμένο ) Ζαφειράκη ο τραυματίας Θεοδωρόπουλος, αρχηγός της ομάδας και πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα ενώ η Πυλαία δεν θα έχει τους ανέτοιμους Στογιάνοβιτς και Σεϊρεκίδη, ωστόσο, έχει ήδη δώσει τρία επίσημα παιχνίδια.

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο δεξιός ίντερ Διονύσης Καραγκιοζόπουλος εκτιμά : 

'' Είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρήζει ειδικής διαχείρισης καθώς ερχόμαστε από διπλούς αγώνες για την Ευρώπη στην Κύπρο. Καλούμαστε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά ώστε να πάρουμε τους δύο σημαντικούς βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και να κλείσουμε θετικά μια σειρά αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα ''. 


 



No comments