Η οικοδέσποινα Δράμα θέλει να πικράνει τον φιλοξενούμενο Δούκα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η οικοδέσποινα Δράμα θέλει να πικράνει τον φιλοξενούμενο Δούκα...

 


Στο «Δημήτρης Κραχτίδης», η Bianco Monte Δράμα υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα, το Σάββατο (1/10) στις 18.00, για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Η βορειοελλαδίτικη ομάδα αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά, δεν θα έχει απουσίες στην αποστολή της καθώς επιστρέφει ο Καβάζης που έλειψε για προσωπικούς λόγους από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αρμάντο Σίνα από την Δράμα σχολίασε στο greekhandball.com : '' Αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι στο σπίτι μας με μια καλά δουλεμένη ομάδα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι'  αυτό το ματς και αν καταφέρουμε να βγάλουμε την ενέργεια και το πάθος που πρέπει,  είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά ''.

Η άποψη του προπονητή της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης είπε στο greekhandball.com : ''Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αξιόλογο και πολύ ταλαντούχο σύνολο όπου ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε στο γήπεδο μας κάτι που θα μας δώσει ενέργεια την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Πρέπει  να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δυο πλευρές του γηπέδου σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να επιστρέψουμε στις νίκες ''.

Ο προπονητής του Δούκα  ( που είναι από το βράδυ της Παρασκευής στη Δράμα ) Γιώργος Χαλκίδης επεσήμανε : '' Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο για εμάς στην Δράμα, έπειτα από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δουλέψει πολύ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και ανταγωνιστικοί. Η Δράμα στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο και παρουσιάζεται δυνατή ωστόσο δεν αποπροσανατολιζόμαστε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη ''.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω live Streaming από το επίσημο κανάλι της Δράμας 1986 στο Youtube.

No comments