Για το σερί η ΑΕΚ, για την πρόκληση ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για το σερί η ΑΕΚ, για την πρόκληση ο Αερωπός

 


Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει η  AEK απέναντι στον Αερωπό Εδεσσας το Σάββατο (16:00) στο «Γ. Κασιμάτης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Και στα 14 ματς που έγιναν ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Αθήνα, έχει νικήσει η ΑΕΚ. 

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Στην αποστολή της ΑΕΚ είναι αυτή τη φορά, οι : Μάτσκεβιτς, Αρσιτς, Αραμπατζής, Ζίφκοβιτς, Τικ, Κεδέρης, Νικολαϊδης, Μαντάλινιτς, Λέμος, Κοτσιώνης, Τσιτόμπι, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Αλμέϊδα, Ρογκούλσκι και εκτός 16άδας οι Σόκολιτς, Γιούκιτς, Μόγια, Καλόμοιρος, Καλαμάτας στο rotation που κάνει ο προπονητής της Ενωσης Αλέξης Αλβανός ο οποίος υποστήριξε προς το greekhandball.com :

'' Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι και να κρατάμε το επίπεδο συγκέντρωσης και αγωνιστικότητας σε υψηλό βαθμό για όσο μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό είναι και το ζητούμενο για τον αυριανό αγώνα κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα κανείς μας δεν πρέπει να την υποτιμήσει καθώς αποτελείται από ένα αξιόλογο σύνολο ''.

Από τον Αερωπό θα λείψει και πάλι ο Φιλόσογλου ενώ εντάχθηκε κανονικά, πλέον, στο πρόγραμμα των προπονήσεων ο Αθανασιάδης. 

Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης, είπε στο greekhandball.com  για την αναμέτρηση με την Ενωση :

'' Ξεκάθαρα η ΑΕΚ είναι ανώτερος και δύσκολος αντίπαλος, αλλά, εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι θετικό ότι όσο περνούν οι ημέρες, βελτιωνόμαστε ενώ είναι σημαντικό να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε τέτοια είδους παιχνίδια ''. 

No comments