'' Εκλεισε '' με Μίλοβιτς το ρόστερ ο Ζαφειράκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Εκλεισε '' με Μίλοβιτς το ρόστερ ο Ζαφειράκης

 


Ολοκληρώνοντας το φετινό της ρόστερ η ανδρική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο αθλητή Ντανίλο Μίλοβιτς, ο οποίος μαζί με τον συμπατριώτη του Νεμπόϊσα Κανιζάϊ ( που θα αγωνιστεί φέτος για δεύτερη χρονιά στον Ζαφειράκη  ), αποτελούν τις δύο προσθήκες της ομάδας μας της Ημαθίας από το εξωτερικό.

O Μίλοβιτς  τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας στην ομάδα της νήσου Χόρτα, που βρίσκεται κυριολεκτικά.... στην μέση του Ατλαντικού Ωκεανού! Αγωνιστικά αναμένεται να συμβάλλει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση του Ζαφειράκη.

Σχετικά με τη μεταγραφή του ο Μίλοβιτς δήλωσε:

"Μετά από δύο χρόνια στην Πορτογαλία και ψάχνοντας για νέες προκλήσεις νομίζω ότι ο Ζαφειράκης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμένα να δοκιμαστώ σε μια νέα χώρα και να αποδείξω πράγματα για τον εαυτό μου! Έχω φτάσει εδώ και μια εβδομάδα στη Νάουσα, ήδη ξεκίνησα τις προπονήσεις με την ομάδα και ανυπομονώ να παλέψουμε όλοι μαζί, με τους συμπαίκτες μου, για μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα!"


No comments