Με το βλέμα στον ουρανό και ατσάλινη ψυχή, έτοιμοι οι '' Λύκοι '' ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με το βλέμα στον ουρανό και ατσάλινη ψυχή, έτοιμοι οι '' Λύκοι '' !

 


Με τη σκέψη στη μνήμη της Λένας Πετράκη, θα παίξει ο Διομήδης το Σάββατο στις 19.00 στη Νέα Κίο με την Αυστριακή Φίβερς για το EHF European Cup ( η ρεβάνς θα γίνει στις 17/9 στη Βιέννη) και αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις που έκαναν ο αρχηγός της ομάδας Χάρης Μάλλιος και ο προπονητής της Γιώργος Ζαραβίνας : 

Χάρης Μάλλιος :  '' Μετά από 44 μέρες σκληρών και επίπονων προπονήσεων ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας, με ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά χωρίς φόβο, με περίσσιο πάθος, θράσος και τακτική συνέπεια πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μείνουμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας.

Έχοντας περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες, στην σκιά του θανάτου μιας σπουδαίας προσωπικότητας και ενός σπάνιου είδους ανθρώπου όπως ήταν η Λένα Πετράκη, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο να μας στηρίξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, να τιμήσουμε την μνήμη της, και τα όσα προσέφερε για την ομάδα μας, και με όλες μας τις δυνάμεις να της αφιερώσουμε την νίκη ''.

Γιώργος Ζαραβίνας : '' Χαρούμενοι που συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στην Ευρώπη. Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια πάντα "μεγαλώνουν" τις ομάδες και τους παίκτες ξεχωριστά. Δύσκολο χρονικά που μπαίνουμε τόσο νωρίς στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα από την κεντρική Ευρώπη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα και πρέπει να τη ζήσουμε και να τη "ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ"  δίνοντας τα πάντα...''.

Η διοίκηση του Διομήδη αποφάσισε να ενισχύσει το Σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" με το ένα τρίτο των εσόδων του αγώνα με την Φίβερς.



No comments