Ρόμπης : '' Παραμένω στρατιώτης του Αερωπού ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρόμπης : '' Παραμένω στρατιώτης του Αερωπού ! ''

Ο Μάκης Ρόμπης, που τα τελευταία 14 χρόνια υπηρετεί τον Αερωπό Εδεσσας από όποιο ρόλο του ζητηθεί να έχει, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας, σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Β.Ελλάδος, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε :

''  Ήταν ένα ματς αυτό με τον Ζαφειράκη που είχε πολλές ιδιαιτερότητες διότι 6 παίκτες της ομάδας της Νάουσας καθώς και ο προπονητής, είχαν συμβάλλει στη μεγάλη πορεία του Αερωπού όταν η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Handball Premier. Ο  Αερωπός πιστεύω ότι κέρδισε δίκαια και αν δεν κάναμε βεβιασμένα λάθη στο τέλος θα κερδίζαμε με μεγαλύτερη διαφορά.

Χάρηκα πάρα πολύ που είδα επιτέλους γεμάτο το γήπεδο μετά από καιρό και οι φίλαθλοι ήταν σε κόσμια πάντα και αθλητικά πλαίσια. Εμένα προσωπικά μου αρέσει τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα, να προβάλλεται το άθλημα και να έχει παλμό η κερκίδα. Είμαι πάντα κοντά στον Αερωπό. Έχω πάρει πολλές χαρές και λύπες από την ομάδα μου. Αλλωστε, συνεχίζω να βοηθάω τον Αερωπό με κάθε τρόπο και θεωρώ ότι έχω ουσιαστική συνεισφορά στον οικονομικό τομέα, χάρη στην προσωπική επικοινωνία μου με αρκετούς από τους χορηγούς της ομάδας. Παραμένω στρατιώτης του Αερωπού ''.



No comments