Το μαγικό ρεκόρ της Ανόρθωσης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το μαγικό ρεκόρ της Ανόρθωσης !

 


Ο Πρόεδρος της Sabbianco Properties Ανδρέας Ανδρέου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Φιλαρέτου, πετυχημένοι συνεργάτες ( η φωτο από την εκδήλωση όπου δόθηκε δώρο διαγωνισμού της Sabbianco στη νικήτρια ) και αφοσιωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης, συνδέονται πλέον με ένα ιστορικό ( και μοναδικό για τα δεδομένα της Κύπρου ) ρεκόρ, το οποίο δημιουργήθηκε χάρη στο μεράκι και το όραμα τους για την ομάδα που λατρεύουν μα και χάρη στο γεγονός ότι αν και τόσο διαφορετικοί, δημιουργούν ιδανικό δίδυμο...

Η ομάδα χάντμπολ της Ανόρθωσης είναι αήττητη εδώ και 3 χρόνια και έχει πετύχει ότι δεν κατάφερε ποτέ άλλοτε καμία ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα στην Κύπρο, χωρίς να διαφαίνεται προοπτική να τη ξεπεράσει άλλη ομάδα.

Η Ανόρθωση ίδρυσε τμήμα χάντμπολ μόλις πριν από 4 χρόνια, ωστόσο, γρήγορα κυριάρχησε στην Κύπρο, σάρωσε τους τίτλους στην τελευταία διετία ενώ παράλληλα διακρίθηκε και στα Κύπελλα Ευρώπης, όπου έφθασε στα ημιτελικά του EHF European Cup.

Με 11 ξένους παίκτες στο ρόστερ της και στροφή πλέον στη Σλοβενία, την Σερβία και την Κροατία, η Ανόρθωση  παραμένει φιλόδοξη και ετοιμάζεται για μία ανταγωνιστική σεζόν, καθώς μάλιστα στην Κύπρο έχει δυναμώσει αισθητά ο Παρνασσός Στροβόλου, που επίσης έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις από το εξωτερικό.

Κάτι αλλάζει, συνολικά, ωστόσο στην Κύπρο σε σχέση με το χάντμπολ.

Οταν μπήκε στο άθλημα η Ανόρθωση ( σεζόν 2018-2019 στην Β΄ κατηγορία όπου κατέκτησε τίτλο και άνοδο ), οι ομάδες χάντμπολ στο νησί ήταν μόλις 10, στις δύο κατηγορίες.

Η σεζόν θα ξεκινήσει με 18 ομάδες, σχεδόν διπλασιασμός μέσα σε μόλις 4 χρόνια, σε ένα μέρος με συγκεκριμένες δυνατότητες σε ανθρώπινο δυναμικό και εγκαταστάσεις.

Ο ανταγωνισμός έφερε συνολική άνοδο και τα καλύτερα είναι μπροστά για το χάντμπολ στην Κύπρο, αλλά και για την Ανόρθωση. 


No comments