'' Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό ! ''

 


Ο αθλητής της ΑΕΚ Βαγγέλης Αραμπατζής, δήλωσε για την νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ανόρθωση στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας του 3ου Διεθνούς Τουρνουά '' Ανδρέας Παπασταμάτης '' :

'' Δείξαμε, μετά από το νωθρό ξεκίνημα μας, ότι είμαστε πιο έτοιμοι από την Ανόρθωση και βγάλαμε πράγματα στο παιχνίδι, έχοντας επιλογές και χώρους. Λειτουργήσαμε αρκετά καλύτερα στην άμυνα και φαίνεται σιγά σιγά ότι το δουλεύουμε αυτό. Η ομάδα έχει να δώσει ακόμα πολλά, έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τα επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω ότι με τον Ολυμπιακό στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα ''. 

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Μάριος Ευσταθιάδης, είπε : '' Ηταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα μου και ασφαλώς πολύ δύσκολο να κοντράρουμε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ ( την οποία ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή μας στο τουρνουά ) στην αρχή της προετοιμασίας μας. Η ΑΕΚ έδειξε πιο έτοιμη αγωνιστικά αλλά και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Βγάλαμε θετικά συμπεράσματα και φάνηκε ότι έχουμε χαρακτήρα και μέλλον ως ομάδα ''.

Οι προπονητές Ασρόν και Βριλησσίων, Αϊνταν Μιμόν και Θάνος Τούτσης, δήλωσαν επίσης στον επίσημο ιστότοπο της ΑΕΚ : 

Μιμόν : ''  Παίξαμε καλά και με δυναμισμό στην άμυνα αλλά και ομαδικότητα. Μας αρέσει πολύ το τουρνουά και η Ελλάδα, όλα είναι όμορφα και μακάρι να έλθουμε ξανά ''.

Θ.Τούτσης : '' Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας με την Ασρόν, έστω και αν παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Είμαστε σε φάση δημιουργίας της ομάδας μας και θέλουμε να αποκτήσει το απαραίτητο αγωνιστικό προφίλ. Η αντίπαλος μας μπορούσε να τρέξει στον άμεσο και στον έμμεσο αιφνιδιασμό, στοιχείο που δεν έχουν οι ελληνικές ομάδες και δεν είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό.  Το τουρνουά μας βοηθά ώστε να δούμε σε τι φάση ετοιμότητας βρισκόμαστε και πως θα βοηθήσουν τα παιδιά την ομάδα και σε ποιό ρόλο ο καθένας ''. 


No comments