Σ.Παπασταμάτης : '' Το ελάχιστο για τη μνήμη του πατέρα μου...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης : '' Το ελάχιστο για τη μνήμη του πατέρα μου...''

 



Η ολοκλήρωση του 3ου Διεθνούς Τουρνουά '' Ανδρέας Παπασταμάτης '' , ανεξάρτητα από την επικράτηση της ΑΕΚ , είναι εύλογο ότι γεννά συναισθήματα μοναδικά στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη καθώς η διοργάνωση έγινε θεσμός ώστε να τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντος πατέρα του, ο οποίος έδωσε το όνομα του στον μεγαλύτερο από τους δύο εγγονούς του ( στη φωτογραφική σύνθεση, Σταμάτης και Ανδρέας Παπασταμάτης μαζί σε ορισμένες στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες....).

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης, που έζησε κάθε λεπτό του Τουρνουά με ενδιαφέρον αλλά και εύλογη συναισθηματική φόρτιση, είπε στο greekhandball.com

'' Το Τουρνουά '' Ανδρέας Παπασταμάτης '' έχει περισσότερο συναισθηματική αξία για εμένα, καθώς δεν μου είναι εύκολο να ξεχάσω τον πατέρα μου και αυτό δεν θα γίνει ποτέ....Το ελάχιστο που μπορώ για τη μνήμη του, είναι αυτό...Είναι γεγονός ότι το Τουρνουά παρουσιάζει κάθε χρόνο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το ίδιο συνέβη και εφέτος, καθώς συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες και πραγματοποιούνται ανταγωνιστικά παιχνίδια. Δίνεται στις ομάδες η ευκαιρία να δούν τα νέα πρόσωπα που έχουν, να κάνουν δοκιμές, να προετοιμασθούν για τη σεζόν και για την υλοποίηση των στόχων τους. Εύχομαι σε όλους μία καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία. Θα  ήθελα παράλληλα να εκφράσω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της Λένας Πετράκη και στον Διομήδη για αυτή την ιδιαίτερα οδυνηρή απώλεια. Είχα την τύχη να την γνωρίσω και ήταν πράγματι ξεχωριστός, εξαιρετικός άνθρωπος ''. 

No comments