'' Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για το γήπεδο χάντμπολ της ΑΕΚ ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για το γήπεδο χάντμπολ της ΑΕΚ ! ''

 




Αγιασμός για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε  στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το τμήμα χάντμπολ να εκπροσωπείται από τον Α΄Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ και διοικητικό ηγέτη του τμήματος Σταμάτη Παπασταμάτη, τον αθλητικό διευθυντή Στάθη Παπαχαρτοφύλη, τον τιμ μάνατζερ Ηλία Χατσίκα, αθλητές και αθλήτριες.

Παρόντες ήταν ακόμα ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο Β΄Αντιπρόεδρος Λευτέρης Αρχόντης, μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης  τόνισε : «Είμαστε εδώ επειδή την ΑΕΚ την αγαπάμε και την λατρεύουμε. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος έρωτας. Αυτόν υπηρετούμε. Όλοι προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μεγαλώσει η ΑΕΚ. Με τη βοήθεια και του Δήμου, σύντομα θα έχουμε ένα γήπεδο αντάξιο της ΑΕΚ, του ονόματος, της ιστορίας της και του πολιτισμού της και στο χάντμπολ και στο βόλεϊ. Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για να γίνει και αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Εύχομαι σε όλους, υγεία και η ΑΕΚ να είναι πάντα πρώτη παντού και να διδάσκει πολιτισμό».

Και ο Ηλίας Χατσίκας από την πλευρά του επεσήμανε : «Είναι τιμή μας που βρίσκεστε εδώ όλοι. Στόχος μας ήταν να σας δείξουμε ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Θέλουμε να δίνετε το παράδειγμα και να είστε τα πρότυπα για τα παιδιά των Ακαδημιών και για όσα κάνετε μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά. Να είστε καλά και να έχετε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».


No comments