Οι 32 πρωταγωνιστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι 32 πρωταγωνιστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων !

 


Η ΑΕΚ νίκησε δίκαια  στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό, αλλά, από τη συμπεριφορά των παικτών και των δύο ομάδων, κέρδισε το χάντμπολ.

Πέρα από το γεγονός ότι έγινε ένα σπουδαίο ματς και οι 32 αθλητές έμειναν, παρά την ένταση, μέσα στα όρια και μάλιστα οι περισσότεροι, ακόμα και οι πιο παθιασμένοι που δίνουν για τη φανέλα της ομάδας τους το 110%, έδειξαν αθλητοπρέπεια, σεβασμό και ήθος, ανεξάρτητα από την αγωνιστικότητα τους.

Αγωνίσθηκαν με προσήλωση αλλά δίχως υπερβολές και εκτροπές και μας θύμισαν ( ακόμα και ορισμένοι...ζωηροί από τη  φύση τους, οι οποίοι...συγκρατήθηκαν στις κρίσιμες στιγμές...)  ποιοί ήταν, είναι και θα είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Η ( έμπρακτη ) αναγνώριση της άξιας νίκης της ΑΕΚ από τους παίκτες του Ολυμπιακού, περιποιεί τιμή στην Ενωση, αλλά και όλοι οι ξένοι παίκτες, που για πρώτη φορά αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες, προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά τους με επαγγελματισμό.

Ηταν ένα ματς που επιβεβαίωσε ότι τα παιδιά που αγωνίζονται, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και ξέρουν ότι είναι απέναντι για 60 λεπτά, αλλά, όχι σε '' πόλεμο '', μα σε μία αθλητική δοκιμασία μέσα από την οποία γνωρίζουν τα όρια τους.


No comments