Ο πολυνίκης θα αποφύγει το δάγκωμα των '' Λύκων '' ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο πολυνίκης θα αποφύγει το δάγκωμα των '' Λύκων '' ;

 


Τέως ( Γιάννης Αρβανίτης ) εναντίον νυν ( Γιώργος Ζαραβίνας ) προπονητή της Εθνικής Ανδρών, στη συνάντηση Ιωνικού Ν.Φ.-Διομήδη Αργους  ( Τετάρτη 21/9 στις 20.00 ), με τις δύο ομάδες να έχουν από 7 νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους, σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Από τις δηλώσεις του Γιάννη Αρβανίτη αλλά και του αρχηγού του Διομήδη Χάρη Μάλλιου ( όπως φιλοξενούνται στο σάϊτ της Ομοσπονδίας ) διαφαίνεται η φιλόδοξη προσέγγιση των αντιπάλων της αναμέτρησης της Νέας Φιλαδέλφειας : 

Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός Ιωνικού): «Το ματς με το Διομήδη είναι πολύ δύσκολο, ειδικότερα από την στιγμή που έχει αγωνιστική ταχύτητα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θεωρώ όμως ότι στο γήπεδο μας έχουμε τον πρώτο λόγο. Στόχος της σεζόν είναι να μπούμε στην εξάδα. Πιστεύω έχουμε ενισχυθεί αριθμητικά και ποιοτικά, διαθέτουμε πλέον εξτρά λύσεις και στο δεξί ίντερ. Περιμένω ένα πολύ ωραίο και δυνατό πρωτάθλημα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν ξεφύγει, ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός και φαβορί για την τριάδα, ενώ από κει και πέρα τα παιχνίδια ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όλες οι ομάδες είναι γεμάτες και δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

Χάρης Μάλλιος (αρχηγός Διομήδη): «Φέτος θεωρώ πως θα είναι το ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας. Το επίπεδο έχει ανέβει, δεν θα υπάρχει εφησυχασμός σε κανένα ματς. Αυτό φάνηκε και από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ειδικά τις εμφανίσεις των νεοφώτιστων ομάδων. Εμείς έχουμε μια καινούργια ομάδα με χαμηλό μ.ο. ηλικίας και πιστεύω ο χρόνος θα κυλάει υπέρ μας. Στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Ιωνικός είναι καλοδουλεμένη ομάδα με έντονο ελληνικό στοιχείο. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι είχαμε χάσει σε αυτό το γήπεδο».

No comments