Ελληνική '' εισβολή '' στη Β.Μακεδονία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ελληνική '' εισβολή '' στη Β.Μακεδονία !


Με ελληνική εισβολή στα Σκόπια, παρομοιάζουν οι γείτονες μας τη σειρά αγώνων που θα δώσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο ομάδες από την Βόρεια Μακεδονία με αντιπάλους από την Ελλάδα.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τίκβες στις 7 μ.μ., σε συνάντηση ανθρωπιστικού χαρακτήρα σύμφωνα με αναρτήσεις ΜΜΕ της Β.Μακεδονίας ενώ στις Γυναίκες, ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ θα αγωνισθεί το Σάββατο με την Πετρόφ για το '' Κύπελλο Ντόρτσε '' και την ίδια ημέρα το Πανόραμα έχει ματς με την Βαρντάρ Σκοπίων.

 Ελληνικές δοκιμές θα έχουν οι ομάδες του Τζόρτσε Πετρόφ και της Βαρντάρ αλλά και της Τικβές πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στο Women's League, δηλαδή στη Superliga.

Την Κυριακή το μεσημέρι η Πετρόφ θα αγωνισθεί με το Πανόραμα και η Βαρντάρ με τον ΠΑΟΚ ενώ το Πανόραμα έχει φιλικό με τη Μέταλουργκ και ολοκληρώνει τα παιχνίδια του με την Κουμάνοβο την Κυριακή στις 7 μ.μ.

Οι ομάδες της Βόρειας Μακεδονίας, πάντως, είναι σε καθεστώς προχωρημένης ετοιμότητας καθώς τα πρωταθλήματα τους ξεκινούν στις 3/4 Σεπτεμβρίου για τους Ανδρες και στις 10/11 Σεπτεμβρίου για τις Γυναίκες.


No comments