'' Ομάδα-καμάρι για τη Νάουσα, ο Ζαφειράκης ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ομάδα-καμάρι για τη Νάουσα, ο Ζαφειράκης ! ''



Συνέντευξη τύπου έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη, στην οποία παρουσιάστηκαν οι μεταγραφές της ομάδας και τα εισιτήρια διαρκείας για όλους τους αγώνες της (κοστίζουν 50 ευρώ).

Σαφής ο φετινός στόχος του Ζαφειράκη: να παραμείνει στην Α1 και να χτίσει μια νοοτροπία και κουλτούρα νικητή. Αυτό ξεκαθάρισε ο κόουτς της ομάδας κ.  Κώστας Δεληγιάννης, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού φέτος θα υπάρξει ένας μόνο όμιλος στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, όπως τόνισε, η ομάδα ξεπερνά σιγά – σιγά τα προβλήματα και η καλή επικοινωνία όλων των ανθρώπων του τμήματος, παικτών, προπονητών, στελεχών και διοίκησης, δημιουργεί ένα ήρεμο οικογενειακό κλίμα. Η ομάδα, όπως είπε, συνεχίζει την προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν από μία διετία και φιλοδοξεί  «να γίνει μια ομάδα που να την καμαρώνει ο Ναουσαίος».

Ο Θεολόγης Κασάπης, έφορος του τμήματος, σημείωσε πως το χάντμπολ προβάλλει τη Νάουσα, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, ασχολείται με το άθλημα και το στηρίζει. Ευχαρίστησε, τέλος, όλους όσοι είναι στο πλευρό του τμήματος και, ιδιαίτερα, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, καθώς  και τον Δήμο Νάουσας για τις σημαντικές εργασίες αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου.

Ο Φώτης Παπουτσής στάθηκε στη σημασία ανάπτυξης  των τμημάτων υποδομής, ευχαριστώντας τον κόσμο της Νάουσας, που στηρίζει τις προσπάθειες του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου. Εξέφρασε, μάλιστα, τη χαρά του για την αγάπη των παιδιών της Νάουσας, αγοριών και κοριτσιών, στο άθλημα, που έχει μεγάλη ιστορία στην περιοχή.

Ο αρχηγός του Ζαφειράκη  Σοφοκλής Τσάτσας πιστεύει : « Με τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας».    

Ο Ζαφειράκης θυμίζουμε ότι απέκτησε στις μεταγραφές του Μισαηλίδη-Βαφείδη από τον ΠΑΟΚ, Αποστολίδη από τον Δούκα, Λόλα από τον Ιωνικό Ν.Φ. και Ρίζο από Φίλιππο Βέροιας.




No comments