Σ.Παπασταμάτης : '' Εμείς είμαστε πανέτοιμοι για υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ''. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης : '' Εμείς είμαστε πανέτοιμοι για υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ''.


Αναφορά στην προοπτική να αποκτήσει η ΑΕΚ αθλητικό κέντρο για χάντμπολ και βόλεϊ που δεν θα έχει όμοιο του στην Ελλάδα, έκανε ο κ.Σταμάτης Παπασταμάτης στις εν εξελίξει εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Οσα ανέφερε ο Σταμάτης Παπασταμάτης :

«Σωστά τονίστηκε η ανάγκη για να μπει η ΑΕΚ στο σπίτι της. Έτσι και εμείς έχουμε ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια, κομμάτι της οποίας αναφέρθηκε ο Γιάννης Βούρος. Να φτιάξουμε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό γήπεδο χάντμπολ και βόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο να μην υπάρχει ανάλογο σε όλη την Αττική.

Αρχικά ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας: «Εγώ θέλω να σας πω κυρίως ποιος είναι ο στόχος αυτής της διοίκησης για την επόμενη τριετία. Ένα από τα πρώτα ζητήματα ήταν να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά της Ερασιτεχνικής και για τα έσοδα – έξοδα, αλλά και για το πως θα παρακολουθείται λογιστικά για να ξέρουμε που ακριβώς πάνε τα χρήματα. Ένα δεύτερο πλάνο ήταν να δημιουργήσουμε σταδιακά ένα οργανωμένο τμήμα Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής και το έχουμε ξεκινήσει ήδη με επιτυχία. Επίσης παρόλο που ο κύριος Αλεξίου έχει χρεωθεί όλα τα νομικά θέματα, πρόθεση μας είναι να δημιουργηθεί ένα νομικό τμήμα για να τον αποσυμφορήσει.

Η Ερασιτεχνική θα πρέπει να λειτουργήσει ως επαγγελματικό σωματείο. Να είναι επαγγελματικά οργανωμένη για να υπάρχει ορθή λειτουργία και να γίνονται όλα έγκυρα και έγκαιρα. Ένα δεύτερο μέλημα μας είναι τα τμήματα μας να είναι άκρως ανταγωνιστικά. Στην ΑΕΚ αρμόζει να είναι παντού στην κορυφή. Μετά το χάντμπολ που είναι η ναυαρχίδα της Ερασιτεχνικής, βλέπετε ότι και το γυναικείο βόλεϊ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει φέτος. Το πόλο κάνει τα πρώτα του βήματα, θέλουμε και αυτό να γίνει ανταγωνιστικό στο άμεσο μέλλον. Έρχεται και το γυναικείο χάντμπολ, θέλει υπομονή και θα πρωταγωνιστήσει κι αυτό. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να είμαστε μονίμως πρώτοι. Αυτό αρμόζει στην ΑΕΚ. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να έχουμε το σπίτι μας παντού. Έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο χάντμπολ και βόλεϊ, εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Είπε και ο κύριος Βούρος για το χώρο των ΕΠΑΛ, όταν αυτό καθαρίσει, εμείς ως Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα είμαστε πανέτοιμοι να σηκώσουμε ένα αθλητικό κέντρο που επαναλαμβάνω ότι όμοιο του δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα». 

Για το οικονομικό κομμάτι σχολίασε :

«Για το τέλος, θα αφήσω το κομμάτι το οικονομικό. Στην τριετία που πέρασε, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έζησε χάρη στη δική της τσέπη και από τις όποιες συνδρομές από τους φίλους της ΑΕΚ, κυρίως μέσω της Κάρτας Φίλου. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι λείπουν από την Ερασιτεχνική τα έσοδα από το γήπεδο και την ΠΑΕ και πιστεύω ότι τώρα θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, και με τη σύμβαση που υπογράφτηκε, για να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε και να είναι η ΑΕΚ μας στην κορυφή παντού».


 

2 comments

Anonymous said...

Βρείτε κανένα προπονητή της προκοπής για τις ακαδημίες πρώτα που θα σας πάρει και τα βρακιά ο γείτονας σας και μετά μιλάτε για αθλητικά κέντρα...

Anonymous said...

Εσύ πάντως δεν έρχεσαι.