Πρόεδρος ΚΕΔ : '' Παρουσιάστε τις αποδείξεις για τις λυπηρές και επιζήμιες δηλώσεις '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόεδρος ΚΕΔ : '' Παρουσιάστε τις αποδείξεις για τις λυπηρές και επιζήμιες δηλώσεις ''


Με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Κώστας Κατσίκης, έκανε την εξής τοποθέτηση προς το greekhandball.com :

 '' Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες στην τελική φάση των  κορασίδων που κράτησαν το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος  με τον τίτλο να αλλάζει χέρια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα . Μοναδικό μελανό σημείο οι δηλώσεις ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα του χάντμπολ. Ειδικότερα όταν αυτές προέρχονται από ανθρώπους που ήταν και συνεχίζουν να είναι στον χώρο του χάντμπολ με ιδιότητα  πέραν του απλού φιλάθλου . Δηλώσεις για στημένους διαιτητές που πήραν μάλιστα και εντολή να επιτελέσουν συγκεκριμένο έργο είναι τουλάχιστον λυπηρές και επιζήμιες για το άθλημα μας . Αυτό που τουλάχιστον εγώ προσωπικά έχω τονίσει είναι , ότι όλοι οι συντελεστές του αθλήματος ( παίκτες , προπονητές , παράγοντες και διαιτητές)  είμαστε στην ίδια βάρκα και όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο . Για τέτοιου είδους καταγγελίες για ένα τόσο σοβαρό θέμα θα περιμέναμε να έχει ενημερωθεί η ΚΕΔ και να παρουσιαστούν  και οι αποδείξεις όλων αυτών αν υπάρχουν, και όχι να γίνονται δηλώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης .Η ΚΕΔ έχει αποδείξει ότι και επιβραβεύει και τιμωρεί όπου χρειάζεται και μάλιστα  άμεσα, ταυτόχρονα όμως θα απομονώσει τέτοιες φωνές  , που μόνο διχόνοια μπορούν να προκαλέσουν και να βάζουν στην απέναντι πλευρά συντελεστές του αθλήματος εξυπηρετώντας ατομικά και οπαδικά μικροσυμφέροντα ''.

1 comment

Γιάννης Μαρκόπουλος said...

Κωστάκη κοίτα στην τελευταία σέντρα που κάνει ο Πανελληνιος στον τελικό που βρίσκονται 3 από τις παίκτριες του γιατί είναι 2 μέτρα μπροστά από το κέντρο και βέβαια μια απ' αυτές εύκολα φτάνει στο γκολ που έκρινε το πρωτάθλημα.Συγχαρητηρια γενικότερα για το αλαλούμ της διεξαγωγής της τελικής φάσης όπου κανείς ( ούτε αυτός που περιέγραφε)δεν ήξερε ποιος έχει καταταγεί που.Ηταν τόσο δύσκολο δηλ.το ένας εναντίον όλων η final four αφού φύγουν οι δύο τελευταίοι μετά την πρώτη μέρα.Ξερεις πολλές φορές το απλό είναι κ το πιο ξεκάθαρο.Εκτος κ αν δεν το θέλουμε...