Σχέδιο για γήπεδο στην Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σχέδιο για γήπεδο στην Πυλαία


Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης_Αυγενάκης  υποδέχτηκε στο υπουργείο, την ομάδα των ανδρών της Πυλαίας και την συνεχάρη για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και για τις επιτυχίες της στο Πανελλήνιο Νεανίδων και στο σχολικό πρωτάθλημα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν αθλητές με μέλη της διοίκησης και τον Δήμαρχο Πυλαίας  κ.  Καϊτεζίδη, που ανέπτυξε την απόφαση του Δήμου στον υπουργό, για την κατασκευή ενός γηπέδου Χάντμπολ στην Πυλαία, ζητώντας και την δική του συμβολή ( Σ.Σ. φυσικά, τέτοιες αποφάσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωμένο πλάνο και συνέργεια ώστε να υλοποιηθούν, εάν δεν πρόκειται απλώς για ένα προπονητήριο....).

Ο ιδρυτής της Πυλαίας κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο έκδηλο οξύ γηπεδικό πρόβλημα, που απασχολεί τις ομάδες χάντμπολ στην Θεσσαλονίκη. " Το σπίτι του χάντμπολ" αδυνατεί να χωρέσει όλα τα σωματεία, τονίζοντας ότι η κατασκευή ενός γηπέδου στην Πυλαία θα αποσυμφορήσει την κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης εκθείασε τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας στο χάντμπολ, τόνισε ότι θα παρέχει κάθε τεχνογνωσία και θα υποστηρίξει την απόφαση δημιουργίας νέου γηπέδου ενώ δέχθηκε πρόσκληση να μεταβεί στην Πυλαία ώστε επιτόπου να συζητηθεί το σχετικό θέμα.

No comments