Ο Νατσιόπουλος στον Απόλλωνα Σταυρούπολης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Νατσιόπουλος στον Απόλλωνα Σταυρούπολης !



Ο Απόλλων  Σταυρούπολης συνεχίζει να ταλανίζεται από την έκβαση του αγώνα του με τον Ορφέα Σουρωτής για την Α2 Εθνική Γυναικών, καθώς μάλιστα ο Πρόεδρος του συλλόγου Αστέριος Τακίρης συνεχίζει να πιστεύει σε δικαίωση βασιζόμενος στο βίντεο της τελευταίας φάσης του αγώνα, ωστόσο, παραλληλα, κινείται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας με τον  Γρηγόρη Νατσιόπουλο.

Εάν εντέλει  επιτευχθεί η συμφωνία, ο Γρηγόρης Νατσιόπουλος θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή  και θα έχει την απόλυτη επιμέλεια όλων των τμημάτων χειροσφαίρισης του συλλόγου.

O 55χρονος  Νατιόπουλος ξεκίνησε την διαδρομή του στο άθλημα της χειροσφαίρισης το 1979 ως αθλητής του ΠΚ Νεάπολης και αργότερα του Καλαμαρί. 

Η προπονητική σταδιοδρομία του άρχισε το 1991 με την ίδρυση, από τον ίδιο, του γυναικείου τμήματος του Μακεδονικού, όπου έφτασε σε λίγα χρόνια στην ευρωπαϊκή έξοδο και στον τελικό πρωταθλήματος, δίνοντας στην Νεάπολη την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Κάτι ανάλογο έγινε λίγα χρόνια αργότερα και με τον Παναθλητικό Συκεών. Ως προπονητής κάθισε στον πάγκο επίσης των Ελπίδων Δράμας ενώ πολύ σημαντικό ήταν το πέρασμά του από την θέση του προπονητή των Εθνικών ομάδων Γυναικών και Νεανίδων.

Κατέκτησε ηλικιακά πρωταθλήματα με αρκετές ομάδες ενώ τελευταία επιτυχία του ήταν το 2017 με την αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος ως τεχνικός διευθυντής  ενώ ταυτόχρονα ήταν και αθλητικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Εχει δύο παιδιά και είναι κάτοχος διπλώματος της Γ.Γ.Α.

No comments