Προέλαση της Εθνικής μας ομάδας στη Βάρνα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προέλαση της Εθνικής μας ομάδας στη Βάρνα !




Δεύτερη ( διαδοχική ) νίκη για την Ελλάδα στη φάση των Ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-20 της Β΄ Κατηγορίας, στη Βάρνα της Βουλγαρίας, με 35-28 απέναντι στην Λιθουανία.

Το ημίχρονο είχε κλείσει με την Εθνική μας ομάδα των Νέων προηγούμενη με 19-14.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ως πρώτο σκόρερ τον Κοτσιώνη με 12 τέρματα ενώ ο Δικαιούλιας τιμήθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης από την Εθνική μας ( την αντίστοιχη διάκριση κέρδισε από τους Λιθουανούς ο Μ.Ακστακάλνις ).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Πηλαλίδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Κάναμε το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση σε σχέση με το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία. Τώρα ξεκινάει ουσιαστικά το EURO και για αυτό πρέπει να έχουμε διάρκεια και να περιορίσουμε τα όποια λάθη. Το παιχνίδι με το Ισραήλ την Τετάρτη θα είναι δυσκολότερο και έχουμε μπροστά μας δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

H Eθνική μας έχει ρεπό την Τρίτη.

Διαιτητές : Κουλ-Τιντ ( Εσθονία )

Δίλεπτα  :  5/7     , Πέναλτυ : 8/7, 6/6.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ : Στβόλας 3, Ούρβικις, Ντράκσας 3 , Μπίκνιους 1, Γιανουσόνις 3, Σλίμας 3, Γκατέλις, Μοντέρις 1, Ιβανάουσκας , Ντρουγκίλας, Μιζάρας, Ντρέπσις 1, Πετρόνις, Ρ.Ακστακάλνις 6, Μ.Ακστακάλνις 7, Κραουκάλντις.

ΕΛΛΑΔΑ : Δικαιούλιας 6, Αναστασίου 3, Ασλής, Γερουλάνος , Μπατής, Παγιάτης , Παναγιώτου, Στεφανίτσης 4, Αλεξανδρίδης 1, Μπαμπατζανίδης, Κυριακίδης 1 , Παπάζογλου 4, Τζωρτζίνης 1, Παπαγιάννης , Κοτσιώνης 12 , Σίνα 3.

No comments