Κράτησε Μπόλα, πήρε Ρίζο ο Ζαφειράκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κράτησε Μπόλα, πήρε Ρίζο ο Ζαφειράκης

 

Ανανέωση συνεργασίας για τον Ζαφειράκη Νάουσας με τον Βασίλη Μπόλα και νέα προσθήκη αυτή του Κωστή Ρίζου, που μετακινήθηκε από τον Φίλιππο Βέροιας στον Ζαφειράκη.

Ο Ρίζος έκανε μία άκρως κατατοπιστική δήλωση : 

"Ξεκίνησα από τα ηλικιακά τμήματα του Φιλίππου Βέροιας το 2009 και ήμουν σε αυτά μέχρι το 2018. Έπειτα όντας φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης πήρα μεταγραφή στην ομάδα της ΧΑΝΘ και έπαιξα εκεί το 2019 (Α1) και το 2020 (Α2). Στη συνέχεια επέστρεψα στην ομάδα του Φιλίππου, όπου αγωνίσθηκα το 2021 και 2022 (Α1) . Έχοντας θετικό πρόσημο από τη μέχρι τώρα πορεία μου στο άθλημα είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να συνεργαστώ φέτος με την ομάδα του Ζαφειράκη που γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αν και όντας αντίπαλος την εκτιμούσα πάντα και είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι της όσο περνάει από το χέρι μου. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς!"

Ο Μπόλας  πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ανήκει και στο προπονητικό team της ακαδημίας του Ζαφειράκη.  Μαζί με τον Πέτρο Ρότζιο, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και οι δύο (με ειδίκευση στο χάντμπολ), έχουν αναλάβει τις μικρές ηλιακές ομάδες της Ακαδημίας του συλλόγου.

Σχετικά με την ανανέωση του στον Ζαφειράκη ο Βασίλης Μπόλας  δήλωσε: 

« Είμαι ακόμη ένας Ναουσαίος παίκτης που ανανεώνει στην ομάδα μου και μόνο περήφανος μπορώ να είμαι για αυτό .Ένα από τα όνειρα μου, το να παίξω χάντμπολ στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα της πόλης μου συνεχίζεται. Ο περσινός κορμός, οι φετινές προσθήκες , οι προπονητές και η διοίκηση, όλοι σαν οικογένεια και μαζί με την πόλη στο πλάι μας πιστεύω θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό !

No comments