Πράσινο το Δημαρχείο στο Αργος για τους νεαρούς '' Λύκους '' ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πράσινο το Δημαρχείο στο Αργος για τους νεαρούς '' Λύκους '' !





Πράσινο φωτίσθηκε το Δημαρχείο Αργους το Σαββατόβραδο, για να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο ο Διομήδης Αργους και το επίτευγμα της ομάδας Παίδων του  συλλόγου που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Γιάννινα.

Η υποδοχή που έγινε στα μέλη της αποστολής στην κεντρική πλατεία της πόλης ( 10 χρόνια μετά τον θρίαμβος της ανδρικής ομάδας του Διομήδη με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου ) ήταν όντως συγκινητική ενώ ακολούθησε δείπνο προς τιμή των Πρωταθλητών Ελλάδας, που έφεραν τίτλο στην πόλη η οποία έχει αποδείξει ότι αγαπά και στηρίζει το χάντμπολ, με διαχρονική φροντίδα για επιτυχίες σε συνδυασμό με την ανάπτυξη.

Ο προπονητής του Διομήδη Αντώνης Δάσκαλος, που κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του πρώτα ως παιδαγωγός,  που είναι το ΚΥΡΙΑΡΧΟ γιατί διαπλάθει χαρακτήρες και ασφαλώς στο αθλητικό κομμάτι, λιγόλογος όπως πάντα και σεμνός είπε :

'' Πήγαμε σαν αουτσάιντερ βλέποντας κάθε μέρα ξεχωριστά τον κάθε αγώνα. Τα παιδιά έδωσαν το 100%, μείναμε 5 ημέρες στα Γιάννινα, δεν μπορώ να πώ πολλά...Είναι συγκινητικό, όλα τα παιδιά  παλέψατε, συγχαρητήρια''.

Μπράβο στα παιδιά του Διομήδη και τους γονείς τους που τα στηρίζουν, στον προπονητή και όσους βοηθούν το έργο του. 

No comments