Πάμε Ελλάδα για το 3Χ3 ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάμε Ελλάδα για το 3Χ3 !


Με στόχο το «τρία στα τρία», αλλά και την πρωτιά στον Α’ όμιλο του EURO K20, η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει  το απόγευμα (19:00- ehftv) το Ισραήλ στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Ελλάδα και Ισραήλ γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές σε φιλικά και τουρνουά.

Το Ισραήλ έχει αρκετές παραστάσεις με συμμετοχές σε μεγάλα event. Τον Αύγουστο του 2021 πήρε μέρος στο EURO K19, καταλαμβάνοντας την 14η θέση σε σύνολο 16 ομάδων, κερδίζοντας Σερβία και Ρωσία. Επίσης είχε συμμετάσχει στο OPEN K17 το 2019 που έγινε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας με την συμμετοχή 24 ομάδων, καταλαμβάνοντας την 14η θέση.

Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ Γιάννης Στεφανίτσης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρχισε ιδανικά για εμάς με δυο νίκες απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία και Λιθουανία. Μπροστά μας έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι με αντίπαλο το Ισραήλ, μια δυνατή και επικίνδυνη ομάδα. Φυσικά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος η νίκη και η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης».

Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Όμιλοι- Βαθμολογίες

Α’ όμιλος

1. Ελλάδα 4

2. Ισραήλ 4

---------------

3. Λιθουανία 2

4. Λουξεμβούργο 2

5. Μεγάλη Βρετανία 0

Β’ όμιλος

1. Ελβετία 4

2. Ουκρανία 3

----------------

3. Βόρεια Μακεδονία 3

4. Ρουμανία 2

5. Κόσσοβο 0


No comments