Οι Εδεσσαίοι πάνε στη Νάουσα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Εδεσσαίοι πάνε στη Νάουσα !

 


Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com για τη μεταγραφή των Φώτη Μισαηλίδη και Πέτρου Βαφείδη από τον ΠΑΟΚ στον Ζαφειράκη Νάουσας, καθώς ο σύλλογος της Ημαθίας ανακοίνωσε και επισήμως την ένταξη των δύο παικτών στο δυναμικό του για τη σεζόν 2022-2023.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέι μέϊκερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012, το διάστημα 2012-2016 αγωνίσθηκε στον Δούκα, το 2017-2018 πήρε νταμπλ με τον Ολυμπιακό, την τριετία 2018-2021 ήταν πάλι στον Αερωπό και στην τελευταία σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Για τη μετακίνηση στον Ζαφειράκη ο Μισαηλίδης δήλωσε :

"Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Ζαφειράκη. Με πολλούς παίκτες της ομάδας έχουμε παίξει ξανά μαζί και έχουμε πολύ καλές σχέσεις, όπως και με τον προπονητή Κώστα Δεληγιάννη, οπότε το περιβάλλον θα είναι πολύ οικείο για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει εδώ και καιρό για να ενταχθώ στην ομάδα και νομίζω ότι φέτος θα έχουμε μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία."


Ο 26χρονος πίβοτ  Πέτρος Βαφείδης αγωνίσθηκε για 12 χρόνια στον Αερωπό ενώ στον Ζαφειράκη πήγε από τον ΠΑΟΚ. Δήλωσε : "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που την νέα χρονιά θα ανήκω στην οικογένεια του Ζαφειράκη. Ερχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εμένα. Θα ήθελα να ευχηθώ να  φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται ."


Οι Εδεσσαίοι πάνε ...τρείς-τρείς και έτσι στον Ζαφειράκη θα είναι για την περίοδο 2022-2023 ( στα 30 χιλιόμετρα η απόσταση Εδεσσας-Νάουσας ) και ο γκολκίπερ Σάκης Αθανασίου, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Ναουσαίους, επισημαίνοντας:

"Με χαρά επιστρέφω στην ομάδα- οικογένεια του Ζαφειράκη, με την οποία έζησα τόσα πολλά στην περασμένη αγωνιστική περίοδο. Με γνώμονα το καλύτερο για το άθλημα είμαι έτοιμος για μια συναρπαστική αγωνιστική χρονιά."






No comments