''Η καλύτερη επιλογή είναι ο Τικ ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Η καλύτερη επιλογή είναι ο Τικ ! ''

 


Ο Φρεντ Μπουζάν, ο προπονητής της γαλλικής Σερμπούργκ Μάνς, της ομάδας όπου αγωνιζόταν μέχρι τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο σπουδαίος 29χρονος Γάλλος αριστερός εξτρέμ Μαξιμίλιεν Τικ, μίλησε στο greekhandball.com για αυτή την εντυπωσιακή μετακίνηση : 

'' Ο Μαξιμίλιεν Τικ ήταν ο αρχηγός μου. Είναι ένας πολύ επαγγελματίας παίκτης ! Μου αρέσει πάρα πολύ η ποιότητα που έχει ως άνθρωπος και η απλότητα του στις σχέσεις του με την ομάδα και τα μέλη της. Από την καθαρά αθλητική άποψη, η ταχύτητα, η εκρηκτικότητα του και η πραγματικά δυνατή άμυνα του, είναι τα στοιχεία που συγκροτούν έναν ολοκληρωμένο αθλητή. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ γρήγορα θα αγαπήσουν τον παίκτη και τον άνθρωπο Μαξ. Δεν θα μπορούσα να φαντασθώ καλύτερη επιλογή για αυτή την θέση. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που έκανε αυτή τη μεταγραφή !  ''.

Αναφορικά με την ΑΕΚ, ο Φρεντ Μπουζάν μας είπε :

'' Παρακολουθώ την ΑΕΚ στις δύο τελευταίες σεζόν. Είναι εκπληκτικό το πάθος που υπάρχει γύρω από την ομάδα. Είδα τους τελικούς. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σταθερός. Η ΑΕΚ έκανε ορισμένα καλά ματς και καλά αποτελέσματα στο Κύπελλο Ευρώπης, αλλά, κατά την άποψη μου, ήταν πολύ ασταθής σε αυτή τη σεζόν.  Φαντάζομαι ότι η Διοίκηση εργάζεται ώστε να κερδίσει και πάλι η ΑΕΚ τον τίτλο στη νέα αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και ευτυχία. Και πάντα να δουλεύετε σκληρά ! ''. 

No comments