Ρεβάνς με μεταγραφή... αεροδρομίου για τον Τύπο στο ντέρμπι κόντρα στην Υπουργική ομάδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρεβάνς με μεταγραφή... αεροδρομίου για τον Τύπο στο ντέρμπι κόντρα στην Υπουργική ομάδα

Ο Τύπος δεν... χαρίστηκε χθες (18/06) στο βραδινό ντέρμπι Beach Handball με αντίπαλο την ομάδα του Υπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και πήρε την ρεβάνς (υπό αμφισβήτηση αν είχε ηττηθεί την πρώτη φορά) επικρατώντας με 2-0 σετ με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό σούπερ σταρ, Σαντιάγκο! Ο Λατινοαμερικάνος... ανακαλύφθηκε (υπάρχει ασυμφωνία από ποιόν) στον χώρο των Media στις εγκαταστάσεις του Καρτερού, καθώς είναι φωτογράφος και... ζωγράφισε στην άμμο του κεντρικού γηπέδου.

Η ομάδα του Τύπου, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Χατζηδημητρίου, που κοουτσάρισε μαεστρικά και την μαχητικότητα, αλλά και ποιότητα, των παικτών της κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις... ζαβολιές της Υπουργικής ομάδας. Κάποιες... τροποποιήσεις των κανονισμών, όπως για παράδειγμα... «χρυσό γκολ», ενώ η διαφορά ήταν υπέρ του Τύπου, δεν εμπόδισαν το σύνολο των Media, ώστε να πανηγυρίσει την νίκη, παρά τα διαιτητικά... φάλτσα και τις... παρεμβολές του Κώστα Βιολιτζή, που εκτελούσε χρέη... παρατηρητή, αλλά σε δύσκολες φάσεις εις βάρος της Υπουργικής ομάδας παρενέβαινε. 

Ήταν, ωστόσο, τέτοιο το πείσμα της Υπουργικής ομάδας, που το ματς οδηγήθηκε για... χατίρι της στα σουτ άουτ, στα οποία ο Τύπος και πάλι επικράτησε, έχοντας στην εστία του τον... Κέρβερο, Παύλο Ποτουρίδη, ο οποίος έκλεψε την παράσταση, μαζί βέβαια με την... λίρα εκατό, τον Σαντιάγκο. 

Ο Υπουργός, παρ' όλα αυτά, που σκόραρε τρεις φορές, ζήτησε τον ορισμό νέου ματς και ήδη στον κύκλο του Τύπου λέγεται ότι για να λήξει η σειρά των αγώνων πρέπει να γίνει... υποχώρηση από την πλευρά των Media και να συμβιβαστούν με την ήττα.

No comments