Τίτλος για τον Δούκα αφιερωμένος στη μνήμη του Σαϊτη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τίτλος για τον Δούκα αφιερωμένος στη μνήμη του Σαϊτη !

 



Πρωταθλητής Ελλάδος στους Νέους αναδείχθηκε ο Δούκας καθώς νίκησε και την Πυλαία με 34-22 ενώ η αντίπαλος του κατέλαβε την 4η θέση στη διοργάνωση.

Τα πεντάλεπτα : 2-3,7-6,10-7,13-10,16-10,18-11 ( ημίχρονο ), 21-11,23-11,26-14,28-17,31-19,34-22. 

Διαιτητές : Παπούλιας-Γκόγκας

ΔΟΥΚΑΣ : Ασλής, Νικολίνταης, Παγιάτης 1, Αναστασίου 2, Γερουλάνος 2, Παναγιώτου 2,  Στεφανίτσης 5, Κοβάνης 5, Μπατής 4, Βασιλείου, Κολεζάκης 2, Χατσατουριάν 3, Ζησιμάτος 1, Τσιούμας 1, Σταματάκος 4, Χαριτωνίδης 2.

ΠΥΛΑΙΑ: Μπαμπατζανίδης, Δ.Παπαδόπουλος 4, Ν.Γεωργίου 1, Α.Γεωργίου 1, Σ.Ευγενίδης 1, Αντ.Παπαδόπουλος 3, Καραμανίδης 4,  Παμποράκης, Αντωνιάδης 2, Γαβανάς, Θεολόγης 1, Γκολστάιν 2, Νηστείδης 1, Ευθυμίου, Μ. Ευγενίδης, Αλεξανδρίδης 3.

Δίλεπτα 2/1. Πέναλτι 3/3-0/1

ΔΗΛΩΣΕΙΣ .

Ο προπονητής του Δούκα , Γιώργος Χαλκίδης και αθλητές της ομάδας δήλωσαν για την επιτυχία της :

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής ΑΣΕ Δούκα):

'' Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φτάσαμε στον τίτλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα δύσκολο και ιδιαίτερο ταξίδι για εμάς. Καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε άψογα στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ στο ματς κλειδί με την ΑΕΚ δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Και η Πυλαία ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος και για εμάς είναι πολύ σημαντικό που κλείσαμε αήττητοι τη διοργάνωση. Διατηρούμε τον πήχη ψηλά και συνεχίζουμε ''.

Ανδρεας Γερουλάνος (παίκτης ΑΣΕ Δούκα):

'' Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επίτευξη ενός ακόμα στόχου. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η επιβράβευση της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρόνια και νιώθουμε υπέροχα που καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή.

Δουλέψαμε πολύ, παραμείναμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο και δώσαμε σε όλα τα παιχνίδια το 100% για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι μια ακόμα επιτυχία του Δούκα στα ηλικιακά πρωταθλήματα την οποία θα ήθελα να την αφιερώσω στον αείμνηστο Γιώργο Σαΐτη που είναι σίγουρος ότι μας παρακολουθεί από εκεί ψηλά και είναι υπερήφανος για όλους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προπονητικό team του ΑΣΕΔ (Κώστα Τσαβδαρίδη, Γιώργο Χαλκίδη και Πάρι Χαριτωνίδη) για την μεθοδική καθοδήγηση τους καθώς επίσης και στη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη της ''.

Λευτέρης Παγιάτης (παίκτης ΑΣΕ Δούκα):

«Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια και μέσα από μεγάλη προσπάθεια, δυσκολίες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε πρωταθλητές και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους προπονητές μας, Κώστα Τσαβδαρίδη και Γιώργο Χαλκίδη, στον έφορο μας Χρήστο Κολεζάκη και στον φυσιοθεραπευτή μας Πάνο Τούση που μας στήριξαν και μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε και να φτάσουμε έως εδώ. Είναι όμως ένας τίτλος που δικαιωματικά αφιερώνεται σε έναν άνθρωπο που έβαλε τις βάσεις αυτής της ομάδας. Ο Γιώργος Σαΐτης μπορεί να μην είναι κοντά μας όμως όλοι μας ξέρουμε ότι καμαρώνει από ψηλά για εμάς».

Λευτέρης Κοβάνης (παίκτης ΑΣΕ Δούκα):

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Τελειώσαμε την χρονιά με έναν πολύ όμορφο τρόπο παίρνοντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των Νέων. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε πολύ και επιθυμούσαμε αυτή την κατάληξη από την αρχή της σεζόν».

Φίλιππος Νικολίνταης (τερματοφύλακας ΑΣΕ Δούκα):

«Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία αυτή. Όλη η ομάδα ευχαριστεί τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας όλο αυτό τον καιρό. Τους Κώστα Τσαβδαρίδη, Γιώργο Χαλκίδη, Πάρι Χαριτωνίδη και Χρήστο Κολεζακη. Είναι ένας τίτλος που τον αφιερώνουμε στον Γιώργο Σαϊτη.

Γιάννης Στεφανίτσης (παίκτης ΑΣΕ Δούκα):

'' Μετά από πολλά χρόνια σε αυτήν την παρέα – ομάδα καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που παλεύαμε καθημερινά. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, απώλειες και παρόλα αυτά είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Μπορεί ηλικιακά να μην είμαστε όλοι μαζί αλλά αρχίσαμε με τον Γιώργο Σαϊτη στην συνέχεια με τον Κώστα Τσαβδαρίδη και τέλος με τον Γιώργο Χαλκίδη. Τους ευχαριστούμε έναν έναν για την προσφορά τους και την καθοδήγηση τους όπως επίσης και τους Πάνο Τούση και Πάρι Χαριτωνίδη. Άφησα για το τέλος έναν άνθρωπο που βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό μας και βοηθά σε ότι χρειαστούμε και δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Κολεζάκη. Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Σαΐτη ''.


No comments