Στο... τραπέζι ο τεχνικός σχεδιασμός των Εθνικών ομάδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο... τραπέζι ο τεχνικός σχεδιασμός των Εθνικών ομάδωνΜετά την έναρξη και την εφαρμογή του αναπτυξιακού προγράμματος της ΟΧΕ, από τον Σεπτέμβριο του 2021, σειρά παίρνει ο τεχνικός σχεδιασμός της λειτουργίας των Εθνικών ομάδων για όλες τις ηλικίες.

Με στόχο να μπει το ελληνικό χάντμπολ στην παγκόσμια ελίτ, ο Γκι Πετιζιράρ ήδη ξεκίνησε την επεξεργασία για το νέο πλάνο που θα εφαρμοστεί τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές όλων των ηλικιών και τους υπεύθυνους προπονητές της ανάπτυξης. 

Ο κ. Πετιζιράρ τόνισε μεταξύ άλλων ότι ζητούμενο θα πρέπει να είναι η καθετοποιημένη λειτουργία των Εθνικών ομάδων, με ξεκάθαρη φιλοσοφία και αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Αυτό προϋποθέτει συνεργασία μεταξύ των Εθνικών ομάδων και όλων των προπονητών που εμπλέκονται.

Σύντομα, μέσα από την προεργασία που θα υπάρξει σε όλα τα επίπεδα με τους εμπλεκόμενους προπονητές, θα εκπονηθεί ολοκληρωμένος ο τεχνικός σχεδιασμός ώστε από τη νέα αγωνιστή περίοδο να ξεκινήσει η εφαρμογή του.

No comments