Συσπειρωμένη η ΑΕΚ για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συσπειρωμένη η ΑΕΚ για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό

 


Μετά το σοκ της ήττας στον τελικό του Κυπέλλου  από την Πυλαία ( πρώτης στην Ελλάδα μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια ), η ΑΕΚ περνά σε ανασυγκρότηση για τον πρώτο τελικό ( Παρασκευή στη Χαλκίδα ) του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

'' Οτι έγινε δεν μπορεί να αλλάξει τώρα και αυτό που πρέπει να δείξουμε ως ομάδα είναι ότι είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το πρωτάθλημα, καθώς, είναι σαφές ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό '' είναι το πνεύμα με το οποίο αντιμετωπίζουν τη σειρά των τελικών στην Ενωση.

'' Μένουμε συσπειρωμένοι, ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και πάμε με ηρεμία να κατακτήσουμε τον τίτλο ώστε να κλείσει καλά η σεζόν '' . Με αυτή την λογική θα πορευθεί η ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης Σταμάτης Παπασταμάτης ( ο οποίος είχε χτυπήσει το ''καμπανάκι'' πριν από τον τελικό, καθώς, σε μία σπάνια επίσκεψη του πριν από αγώνα στα αποδυτήρια, είπε στην ομάδα του '' με τον Ολυμπιακό δείξατε ότι είστε οι καλύτεροι, με την Πυλαία δείξτε ότι είστε και οι σοβαρότεροι ''... ), όπως κάθε πραγματικός ηγέτης στα δύσκολα, μπαίνει μπροστά, δίνει εκείνος ο σύνθημα συσπείρωσης και  θα πάει πριν από το πρώτο ματς με τους ''ερυθρόλευκους''  σε προπόνηση της ομάδας του ώστε να δώσει το στίγμα για την προσέγγιση στους τελικούς του Πρωταθλήματος.   

Η ΑΕΚ ''έμεινε'' στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και στον τελικό παρουσιάσθηκε κατώτερη του αναμενομένου και  του επιπέδου της, αλλά, πλέον ( μοιραία ) γυρνά σελίδα και πάει '' μια γροθιά '' για τους τελικούς στη Χαλκίδα.  

No comments