O δικηγόρος, ο θαλάσσιος βιολόγος, ο διαιτολόγος και τα άλλα παιδιά της Πυλαίας.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

O δικηγόρος, ο θαλάσσιος βιολόγος, ο διαιτολόγος και τα άλλα παιδιά της Πυλαίας....





 


Για να ...διευκολύνουμε την...αναπαραγωγή του ρεπορτάζ μας, που άρεσε πολύ και αυτό μας ευχαριστεί, το παρουσιάζουμε ξανά, απλώς, παρακαλούμε να γίνεται αναφορά του greekhandball.com   ως πηγής, γιατί ένας άνθρωπος ξενύχτησε για να το φτιάξει την παραμονή του τελικού : 

'' Η '' σταχτοπούτα '' Πυλαία πέρασε λοιπόν για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά, ποιοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο από την ΑΕΚ και ( κυρίως ) θα περάσουν στην ιστορία του συλλόγου ;

Ο προπονητής Μπάμπης Ανανιάδης ( παίκτης της Πυλαίας από το 2016 έως το 2020 και προπονητής της από την εφετινή σεζόν ) είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα χάντμπολ, όπως άλλωστε και ο  έφορος της ομάδας Γιάννης Αμπατζίδης ( παιδί και αυτό του ΑΠΘ, αλλά, βεβαίως λίγο...μεγαλύτερο ) που κάθεται από το 2016 στον πάγκο της Πυλαίας ενώ εκτός γηπέδων δραστηριοποιείται ως φαρμακευτικος αντιπρόσωπος. 

Και οι παίκτες της Πυλαίας ; 

Από όλα έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε μόλις το 2013... 

 Ο Τάσος Τριανταφυλλίδης ( γεννήθηκε το 1997 ) είναι ασκούμενος δικηγόρος...

Ιατρική σπουδάζει στα Γιάννινα ο Γιάννης Μπάτζιος ( 1999 ) ενώ ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ( 1998 ) είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και θα ήθελε να συνεργάζεται και εκτός γηπέδων με τον Θοδωρή Αντωνιάδη ( 1998-φοιτητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών -Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης ).

Στα οικονομικά, πάντως, έχει επίσης καλές λύσεις η Πυλαία.

Σας το εγγυώνται ο πτυχιούχος λογιστικής από το ΠΑΜΑΚ Νικόλας Κουκμίσης ( 1999 ) και οι φοιτητές  Γιώργος Ελευθεριάδης (2001- Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο ΠΑΜΑΚ ),  Κωνσταντής Κουκμίσης ( 2001-φοιτητής Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ ) ενώ δίπλα τους θα είναι για να τους οργανώνει ο  Βαλάντης Ελευθεριάδης ( 2001-φοιτητής στην Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων στο ΠΑΜΑΚ ).

Την...χημεία της ομάδας εξασφαλίζει ο Γιάννης Αλατσατιανός ( 1998-φοιτητής στο Χημικό του  ΑΠΘ ) και την καλή διατροφή της ο Πανταλέων Αλεξανδρίδης ( 2002- φοιτητής Τ.Ε.Ι. διαιτολογίας  )...

Δεν λείπει, φυσικά, η ευαισθησία για το περιβάλλον, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαμαράς ( 1997 ) είναι  μεταπτυχιακός φοιτητής στη Θαλάσσια Βιολογία και για τα φάρμακα που πάντα χρειάζονται θα ...μεριμνήσει ο Αλέξανδρος Πεχλιβάνης ( 1982-Διευθυντής σε φαρμακευτική εταιρεία ).

Οτι ...χαλάει θα το φτιάχνει ο Καλλισθένης Γιαννακίδης ( 1996-φοιτητής Τ.Ε.Ι. Μηχανολόγων οχημάτων, ήδη εργάζεται ως  μηχανολόγος αυτοκινήτων σε συνεργείο ) ενώ συνδυασμό γής και κατασκευών αναλαμβάνει ο Μάρκος Ζαφείρης ( 1993-πτυχιούχος Γεωπονίας, με  επάγγελμα Μεταλλικές Κατασκευές ) και όπου χρειάζεται επιχειρηματικότητα, θα δράσει ο Αντώνης Μέτσης ( 1991- ιδιοκτήτης επιχείρησης  ), μαζί με τον Ανδρέα Ορφανουδάκη ( 1982 ) που είναι εξαίρετος πωλητής.

Και επειδή από έναν πυρηνικό πόλεμο θα ζήσουν μόνο οι κατσαρίδες και οι δημοσιογράφοι ( ειδικά αν έχουν υποκριτικό ταλέντο ), ο  πολυσύνθετος Γιάννης Γιαννακόπουλος ( 1995-πτυχιούχος θεατρικών σπουδών και δημοσιογραφίας, επάγγελμα επιχειρηματίας ), είναι σε καλό δρόμο.

Βουτιές στην ιστορία και στα αρχαία θα είναι εύκολο ( λόγω θέσης,...) να κάνει ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης ( 2002-φοιτητής στο Ιστορικό Αρχαιολογικό ), που ήδη γράφει κεφάλαια για το βιβλίο της ιστορίας της Πυλαίας ενώ ο μόνος από τους παίκτες της φιναλίστ του τελικού που ασχολείται αποκλειστικά με το χάντμπολ είναι ο Κώστας Τσαμεσίδης ( 1996 ) ''.




No comments