'' Περιμένουμε τον κόσμο μας στη Χαλκίδα ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Περιμένουμε τον κόσμο μας στη Χαλκίδα ! ''Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier., την  Τρίτη (10/5), με τον κόσμο του στο πλευρό του στη Χαλκίδα, στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης», καθώς αντιμετωπίζει στις 19:15 (ΕΡΤ 3) την ΑΕΚ, ως τυπικά γηπεδούχος.

Μετά τη σπουδαία επικράτηση (26-29) στο πρώτο ματς της σειράς στη Χαλκίδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αξιοποιήσουν την εκτός έδρας επιτυχία τους και να κάνουν καθοριστικό βήμα για τον τίτλο, τον οποίο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φθάσει στις τρείς νίκες.

Στον επίσημο ιστότοπο του Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καρασαββίδης και ο πολύπειρος Βύρων Παπαδόπουλος, δήλωσαν : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό, έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Αφενός, πρέπει να ετοιμαστούμε τακτικά, ώστε να είμαστε ευπροσάρμοστοι σε ό,τι καινούριο αντιπαρατάξει το νέο τεχνικό Τιμ της ΑΕΚ και αφετέρου να ανταπεξέλθουμε στην ψυχολογική αντίδραση της ΑΕΚ, μετά από δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια, θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το... break που κάναμε στον πρώτο τελικό».

Βύρων Παπαδόπουλος: «Όλοι στην ομάδα προετοιμαζόμαστε και ανυπομονούμε για το ματς της Τρίτης, έχουμε αφήσει ήδη στην άκρη τη νίκη του πρώτου παιχνιδιού, καθώς η σειρά των τελικών είναι μεγάλη και δουλεύουμε, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Η αλλαγή προπονητή της ΑΕΚ κρύβει παγίδες, αλλά εμείς θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας να είναι στο πλευρό μας στη Χαλκίδα και με τη βοήθεια του, να έρθουμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο».

No comments