Πάει για Αθανασιάδη ο Αερωπός, μαντήλι κούνησαν οι 4 από τους 6 ξένους... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάει για Αθανασιάδη ο Αερωπός, μαντήλι κούνησαν οι 4 από τους 6 ξένους...


Αλλαγμένο και μάλιστα σε ικανό βαθμό, θα είναι το ρόστερ του Αερωπού Εδεσσας στη σεζόν 2022-2023, σε σχέση με την εφετινή.

Από τους 6 ξένους που είχε στη δύναμη του ο Αερωπός, θα μείνουν οι 2, ο 30χρονος Ουκρανός γκολκίπερ Ντμίτρο Βέρεμτσουκ και ο 24χρονος Ρώσος περιφερειακός Ντανίλ Μποκάρεφ.

Οι Πετρίτσκο, Κρίβιτς, Τοκάρεφ αποχώρησαν μετά πολλών επαίνων και δεν θα κληθούν να επιστρέψουν στην Εδεσσα καθώς δεν γοήτευσαν τα χαντμπολικά πλήθη ενώ ο 23χρονος Τοκάρεφ θα μπορούσε να δεί και πάλι τους καταρράκτες, με αθλητική περιβολή,  εάν δεν είχε αυξημένες υποχρεώσεις απέναντι στις Ενοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας, ειδικά αυτή την περίοδο του πολέμου στην Ουκρανία.

Ηδη, υπάρχει η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τσέλιο, που αποτελεί φερέγγυα όσο και χρήσιμη-αξιόπιστη  λύση ενώ θα γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο ουσιαστική συζήτηση τόσο για την ανανέωση του δανεισμού του Μίγκα από τον Φοίβο Συκεών όσο και για την πιθανότητα μετακίνησης στην πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας του Αθανασιάδη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Φοίβο, ομάδα όπου ξεχώρισε και στην τελευταία αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.     


No comments