Αποφάσεις για τα τροφεία των μεταγραφών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποφάσεις για τα τροφεία των μεταγραφών

 


Από την Εγκύκλιο Μεταγραφών της ΟΧΕ προβλέπεται η δυνατότητα να αποφασισθούν ποσά αποζημίωσης για αθλητές και αθλήτριες που ( θεωρητικά ) έχουν την ελευθερία τους καθώς έκλεισαν τα 19 χρόνια τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει ώστε, μεταξύ άλλων, να κρίνει σχετικά και στη συνέχεια να ανακοινώσει τα ποσά που θα ισχύσουν ( αν θα ισχύσουν, γιατί η Εγκύκλιος Μεταγραφών αναφέρεται σε αυτό το ζήτημα με το '' μπορεί '' και όχι με το '' πρέπει ''...).

Προς το παρόν, ωστόσο, οι ομάδες είναι διστακτικές ως προς την ολοκλήρωση μεταγραφικών συμφωνιών τους, καθώς, δεν γνωρίζουν αν και τι θα χρειασθεί να πληρώσουν, για αθλητές και αθλήτριες που ( θεωρητικά ) θα ονομάζονται ελεύθεροι-ελεύθερες, επειδή αυτό επιβάλλει πλέον ο αθλητικός νόμος.

Το συντομότερο δυνατό θα πρέπει να αποσαφηνισθεί τι εντέλει θα ισχύσει, όπως και να διευκρινισθεί εάν μένουν ελεύθερα παιδιά που έκλεισαν τα 19 ή παιδιά που είναι στο 19ο έτος της ηλικίας τους ( δηλαδή αν απελευθερώνονται όλοι-όλες που γεννήθηκαν από το 2003 και νωρίτερα ή αν χρειάζεται να έχουν συμπληρώσει τα 19 την ημερομηνία της μεταγραφής τους ).


No comments