Με τις ευλογίες του Αγιου Παϊσιου... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τις ευλογίες του Αγιου Παϊσιου...

 


Τα κορίτσια του Ορφέα Σουρωτής έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για την άνοδο τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία και χθες βράδυ στην, κοινή, έξοδο τους είχαν την '' καλύτερη παρέα '', το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας στον Βόρειο Ομιλο της Α2.

Η Σουρωτή ( που ανήκει στον Δήμο Θέρμης και βρίσκεται σε απόσταση 28 χιλιομέτρων από την Θεσσαλονίκη ) καμαρώνει όχι μόνο για το υπέροχο νερό της μα και για τον Ορφέα της ( ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1963, με ποδοσφαιρική ομάδα κατ' αρχήν ), καθώς, τα κορίτσια του χάντμπολ πήραν την άνοδο μετά από μία υπέροχη σεζόν, χάρη στη σταθερότητα και το πείσμα τους.

Στη Σουρωτή, στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ( που είναι αφιερωμένη και στον Αγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη ), είναι ο τάφος του Αγίου Παϊσίου, που ενταφιάσθηκε το 1994.

Ο Αγιος Παϊσιος ήταν πνευματικός καθοδηγητής της Μονής που ιδρύθηκε από μοναχές το 1967 με την πλήρη στήριξη του.

Προπονήτρια του Ορφέα Σουρωτής είναι η Εύα Μπουντούλα, αρχηγός η Ανδρομάχη Ιωαννίδου και β΄ αρχηγός η Νατάσσα Αναστασιάδου ενώ η Μοσχούλα Πουγαρίδου επίσης θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου, καθώς είναι η αθλήτρια που πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας της στον καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα Σταυρούπολης.

Για το μετάξι της ήταν γνωστή η Σουρωτή, μεταξένια επιτυχία ύφαναν οι αθλήτριες και η προπονήτρια της....

Συγχαρητήρια από το greekhandball.com

No comments