'' Ο πιο καθοριστικός τελικός της σειράς...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ο πιο καθοριστικός τελικός της σειράς...''

Ο Ολυμπιακός, έχοντας προβάδισμα 2-0 νικών στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος την ΑΕΚ την Δευτέρα στη Χαλκίδα.

Χαμηλοί τόνοι στις δηλώσεις τους στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου από τον προπονητή Γιώργο Καρασαββίδη και τον Ισπανό άσο των '' ερυθρόλευκων '' Ανχελ Μοντόρο : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Νιώθουμε αισιόδοξοι για τη συνέχεια της σειράς των τελικών. Στο προηγούμενο ματς, προσπεράσαμε τον κίνδυνο του… αγνώστου, που έφερε το νέο τεχνικό Τιμ της ΑΕΚ. Θεωρούμε, ότι έχουμε τους κατάλληλους παίκτες, για να ανταπεξέλθουμε στη νέα τακτική προσέγγιση του αντιπάλου. Στο επόμενο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να αντιπαρατάξουμε πάλι το μεγάλο μας θέλω, απέναντι στο ταλέντο της ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που μπορεί να ξαναπροκύψουν από το γεγονός ότι δουλεύουν λίγο καιρό μαζί με τον νέο προπονητή».

Άνχελ Μοντόρο: «O αυριανός τελικός είναι ο πιο καθοριστικός της σειράς και γνωρίζουμε όλοι, ότι δεν θα είναι εύκολο. Δουλεύουμε σκληρά για όλη τη σειρά, η οποία μπορεί να φτάσει και στα πέντε παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να έχουμε προβάδισμα και αν δεν έχουμε, να είμαστε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, ώστε να βρούμε λύσεις να κερδίσουμε».

No comments