Πολύτιμη νίκη για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολύτιμη νίκη για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου !


Πολύτιμη νίκη στα πλέϊ οφ ανόδου από την Β΄ Εθνική στην Α2, πήρε ο  Ολυμπιακός Κερατσινίου καθώς επιβλήθηκε στις Σιταποθήκες του Εσπέρου Καλλιθέας με 25-16.

Με ελλείψεις αγωνίσθηκαν και οι δύο ομάδες.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Κερατσινίου Εφη Κυριακίδου, που έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας της, είπε στο greekhandball.com :  

'' Η ομάδα μας έκανε το δευτερο από τα 4 βήματα που χρειάζεται για να κατακτήσει το στόχο της. Σίγουρα το αποτέλεσμα ανεβάζει την ψυχολογία μας, αλλά, το ίδιο ψηλά είναι και ο πήχης για τα επερχόμενα παιχνιδια. Οποτε πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να παίξουμε με ψυχή και καθαρό μυαλό και να εκμεταλλευτούμε ότι ο αντίπαλος άθελά του μας δώσει. Οι αθλητές μας έχουν καταλάβει τι απαιτείται και υπερβάλλουν εαυτόν  με ζήλο και αφοσίωση και τα δίνουν όλα τόσο στην προπόνηση όσο και στον αγώνα και είμαι ικανοποιημένη από την έως τώρα προσπαθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την στήριξη του, ανανεώνουμε το ραντεβου μας για την επόμενη αναμέτρηση ''.

Τα πεντάλεπτα : 3-2, 5-2, 8-4, 11-4, 12-6, 14-7 ( ημίχρονο ), 16-9 ,18-11,19-12, 21-14, 24-15,25-16.

Διαιτητές : Χαραλαμπίδης-Καρυδάκης.

Δίλεπτες : 5-4     , Πέναλτυ : 5/3-3/2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Ακρίβος, Σαμαράς 5, Κωστόπουλος 2, Μαρούδας 5, Νίνος 1, Νομικός, Μπερκέτης, Μιχαλόπουλος 1, Κανάϊ, Ρουσιώτης 1, Βρεττός, Ψωμάς 2, Νάκος 1,  Κουρής 1, Ξυπνητός 1, Γιαννακόπουλος 5.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ :  Αντωνιάδης,  Αρβανιτίδης 3, Τοτάζι 2, Παπάζογλου,  Παναγόπουλος,  Μπλάτσος 1, Ταυρόπουλος 3, Τυμπάμπογλου 1, Πανταζής 6. 

No comments