Με το κεφάλι ψηλά πήγε Γερμανία ο Μυλωνάς ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με το κεφάλι ψηλά πήγε Γερμανία ο Μυλωνάς !


Αποχαιρετισμός στην ΑΕΚ για τον σπουδαίο Χριστόδουλο Μυλωνά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, καθώς, έχει συμφωνήσει με ομάδα της Μπουντεσλίγκα  2, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com 

Ο Μυλωνάς φεύγει από την ΑΕΚ με τις καλύτερες εντυπώσεις και σκέψεις και από την δική του πλευρά, αλλά και από την πλευρά της ομάδας του, καθώς, ήταν κύριος σε όλα, έως το τέλος.

Αλλωστε, από τον Ιανουάριο, σε συζήτηση του με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη, είχε αναφερθεί από την πλευρά του διεθνή ίντερ ότι είναι όνειρο και διακαής επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει στη Γερμανία ενώ αν έμενε στην Ελλάδα, ασφαλώς, θα συνέχιζε στην Ενωση.

Η υπεύθυνη και καθαρή στάση του, η αγάπη και η προσφορά του στην ΑΕΚ αναγνωρίζονται από τους Ενωσίτες που εκτιμούν την αφοσίωση και το πάθος του για την ομάδα.

Τα κλάμματα του στην αγκαλιά του Αλέξη Αλβανού μετά τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, στο διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, δείχνουν και το μεγαλείο της ψυχής του και πόσο αγάπησε την ομάδα που υπηρέτησε απόλυτα συγκεντρωμένος έως το τέλος.

Καλό κατευόδιο για τον Μυλωνά και τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθεί και το όνομα της γερμανικής ομάδας που θα τον έχει στη δύναμη της... 


No comments