'' Ανακαλέστε ή παραιτηθείτε ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ανακαλέστε ή παραιτηθείτε ! ''


Αναφορικά με δηλώσεις που έκανε στο greekhandball.com ο Πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας Γιώργος Φύκατας, οι Παλαίμαχοι του συλλόγου απέστειλαν επιστολή που φέρει την υπογραφή του Προέδρου τους Γιάννη Γκιλιόπουλου ( μέλους της πρώτης ομάδας του Φίλιππου, το 1977 ), ο οποίος σε πρώτο πρόσωπο υποστηρίζει τα εξής  : 

'' Αξιότιμε κύριε Φύκατα,

Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στις δηλώσεις-σχόλια που κάνατε, όσον αφορά ότι ''Παρακαλούσαν'' να πέσει ο Φίλιππος.

Κανείς γονιός δεν θέλει να πεθάνει το παιδί του. Αυτό το τμήμα είναι δημιούργημα (απο το 1977) όλων των αθλητών, προέδρων, εφόρων, παραγόντων, φιλάθλων, ακόμη και εξωπαραγοντικών που μόχθησαν όλοι μαζί και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, όπως και εσείς άλλωστε.

Είναι ομάδα όλης της πόλης, όλων των πολιτών.

Το να αναφέρεστε αόριστα ότι παρακαλούσαν  να πέσει η ομάδα, προσβάλλετε ανεπανόρθωτα την τιμή και την προσπάθεια όλων.

Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο αναφερθείτε ονομαστικά.

Ανακαλέστε ή παραιτηθείτε... 

Μην κρύβεστε, γιατί πίσω από εσάς κρύβετε τον ιστορικό Φίλιππο, ''εγκλωβισμένο'' στα συρτάρια σας. 

Και ξέρετε τι εννοούμε: ''χαρτιά, σφραγίδα, βιβλία, απολογισμούς και το κυριότερο την δημοκρατία του συλλόγου''.

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Φίλιππο και θέλουν την Ανάστασή του.

Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε σε όλη την πόλη μας αλλά και στο πανελλήνιο να αιωρείται στο φίλαθλο κοινό μία τέτοια άποψη η οποία είναι διόλου αντίθετη με την απέραντη αγάπη μας για αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο.

Όσον αφορά γιατί δεν έρχονται δίπλα σας να βοηθήσουν ή να υποστηρίξουν την προσπάθειά σας, γνωρίζετε πως σε όλα αυτά τα χρόνια που είστε πρόεδρος, ήρθαν και συστρατεύτηκαν δίπλα σας, όλη η αφρόκρεμα της πόλης (αθλητές, παράγοντες, επιχειρηματίες, προπονητές) οι οποίοι έφυγαν ...κακήν κακώς...

Τον λόγο που δεν επιθυμούν να ξανασυνταχθούν δίπλα σας ίσως τον γνωρίζετε εσείς καλύτερα.....

Και ΝΑΙ, ο σχεδιασμός της ομάδας ( όπως κάνουν όλες οι ομάδες στο χάντμπολ) έχει ξεκινήσει αυτήν την περίοδο, εδώ και δύο εβδομάδες! 

Όχι τον Αύγουστο όπως νομίζετε, γιατί οι αθλητές  αν δεν τους αγκαλιάσεις η δεν τους προσεγγίσεις θα ψάξουν να βρουν αλλού σπίτι να τους στεγάσει.

Η ομάδα κύριε Φύκατα δεν είναι δική σας. 

Δεν είναι κανενός. Είναι όλων μας. 

Είναι όλης της πόλης που φέρει το όνομά της:. ''Φίλιππος Βέροιας'' λέγεται. 

Μην το αγνοείτε.  

Από ποιόν να ζητήσουμε την ομάδα; 

Τα μέλη της σας έχουν εκλέξει. Εσείς αν δεν μπορείτε, πρέπει να παραιτηθείτε και να παραδώσετε τον σύλλογο για τις δημοκρατικές διαδικασίες της εκλογής ''διοίκησης'' που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στη μεγάλη ιστορία του Φίλιππου. 

Μπορείτε;

Ας ξεκινήσουμε επιτέλους να μιλάμε ονομαστικά και με ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!  ''.     

Οι δηλώσεις του Γιώργου Φύκατα στο greekandball.com, ώστε όποιος θέλει να τις διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματα του, αλλά, να έχει και πλήρη άποψη :

  '' Από τον Μάϊο θέλουν να είναι έτοιμη η ομάδα ; Αν το θέλουν, ας έλθουν να το κάνουν κιόλας...Αλλά, που ήταν όλοι αυτοί που κατηγορούν, όταν η ομάδα πολεμούσε να σωθεί ; Ποιό είναι το πρόβλημα τους ; Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ο Φίλιππος είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ, ενισχύθηκε με ξένους, προσπάθησε, το πάλεψε και ας είχε την μικρότερη υποστήριξη και τους λιγότερους φιλάθλους, με εξαίρεση το τελευταίο ματς με τον Δούκα... Αν θέλουν να πάρουν την ομάδα, να έλθουν να την ζητήσουν...Που ήταν η αγωνία τους να βοηθήσουν ; Μια ζωή τα ίδια κάνουν...Αλλά, ξέρω, πάλι η διοίκηση φταίει...Για αυτούς που παρακαλούσαν να πέσει ο Φίλιππος...''.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Το greekhandball.com  δημοσιεύει όλες τις απόψεις, έστω και αν συνιστά παραδοξολογία να αποστέλλεται επιστολή Συνδέσμου Παλαιμάχων, γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο. 

Ελπίζουμε να βρεί ηρεμία ο Φίλιππος Βέροιας και να ανακάμψει.

Σε κάθε περίπτωση, όσο οι εμπλεκόμενοι αποφεύγουν χαρακτηρισμούς, εμείς θα είμαστε εδώ ώστε να φιλοξενούμε, πάντα επώνυμα, τις θέσεις τους.                                


No comments