Τέλος ο Δημητρούλιας από την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος ο Δημητρούλιας από την ΑΕΚ


Η ήττα της ΑΕΚ στον πρώτο τελικό από τον Ολυμπιακό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ήδη ο Δημήτρης Δημητρούλιας αποτελεί παρελθόν από την Ενωση που θα πορευθεί με άλλον προπονητή στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Η απογοητευτική εικόνα της ΑΕΚ, που οδήγησε μάλιστα τους περισσότερους από τους φίλους της να αδειάσουν το κλειστό της Κανήθου πριν λήξει η παράταση, σε συνδυασμό με την απώλεια του Κυπέλλου και εμφανίσεις κατώτερες της δυναμικότητας της, είχε ως συνέπεια να ακούσουν όλοι τα εξ αμάξης από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη, που μπήκε στα αποδυτήρια, πιο ενοχλημένος από ποτέ άλλοτε και οι φωνές του ακούγονταν σε ικανή απόσταση ενώ επί μισή ώρα απευθυνόταν σε παίκτες και προπονητή, με δριμείες παρατηρήσεις.

Ο κ. Παπασταμάτης, που πρώτη φορά ήταν έξαλλος,  ανακοίνωσε στην ομάδα ότι ο Δημήτρης Δημητρούλιας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει με νέο προπονητή.

Ποιός θα διαδεχθεί τον Δημητρούλια ;

Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και υπό εξέταση και φαίνεται ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο, δίχως να αποκλείεται ( διόλου ) η πιθανότητα να αναλάβει ρόλο πρόσωπο που είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά τα της ΑΕΚ, με την ηγεσία της ομάδας να πιστεύει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί στην προσπάθεια διατήρησης των πρωτείων στο πρωτάθλημα.

2 comments

Anonymous said...

Πρόεδρε είσαι περικυκλωμένος από γλύφτες και ανθρώπους που δεν λειτουργούν για την ομάδα.Σε παρασέρνουν συνέχεια σε λάθος κινήσεις. Κάνεις τα ιδια και τα ίδια λάθη συνεχόμενα και δεν δικαιολογούνται επειδή θεωρητικά είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας.
Αλήθεια που ήταν και πάλι χτες ο Στάθης;;;;;; μάλλον εξαφανισμένος στα δύσκολα.

Anonymous said...

Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πράγματα που έχουν αποσυσπειρώσει την ομάδα και δεν έχουν βγει προς τα έξω.Ο Δημητρούλιας είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής αλλά αν δεν πιστεύεις τον Ηλιόπουλο και το Στεφάνοβιτς γιατί τους φέρνεις και καταλήγεις μετά να κάνεις αλχημείες με τον Αραμπατζή δεξί ίντερ.Να θυμίσω ότι δεξί ίντερ ήταν και ο Μπεριά ο οποίος επίσης δεν έπιασε όπως και ο πίβοτ Μπετζιλαλί.Από την άλλη για να μαστε και δίκαιοι ο ΟΣΦΠ/ΞΥΝΗ έκανε καλές κινήσεις και ενισχυόταν συνεχώς τη στιγμή που εμείς είχαμε μια νοοτροπία ότι όταν έρθει η ώρα η ομάδα θα κάνει τη δουλειά της στα κρίσιμα ματς, όμως ούτε δουλειά έκανε, έβγαζε και βγάζει νευρικότητα και σχετική νωθρότητα έως αδιαφορία αγωνιστικά ενώ έχασε το Κύπελλο και τον Λέμος.Από το πρώτο λεπτό καταλάβαινες ότι η ΑΕΚ θα έχανε χθες και το πρόβλημα δεν είναι μόνο το ότι σπάνια έσπαγε την αμυντική διάταξη με τα ψηλά κορμιά και τα μακριά χέρια των παικτών του αντιπάλου την ώρα που ο Οστρούσκο και ο Μοντόρο έριχναν άνετα απέναντι σε πολύ κοντύτερους αντιπάλους.Η συνέχεια δύσκολη αλλά ικανή να μας αφυπνίσει για να δούμε ότι πια δεν είμαστε μόνοι μας, ότι και οι άλλοι βάζουν λεφτά και ότι κυρίως έχουνε πιο πολύ θέληση και όρεξη για τίτλους. Στα πολύ θετικά η επιστροφή Κεδέρη που αγωνιστικά ήταν μεν ανέτοιμος αλλά το πάθος του γύρισε το ματς, δυστυχώς για λίγο.Στην ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς θα ήθελα λιγότερα λόγια περισσότερη αθόρυβη δουλειά και μια πιο ισορροπημένη στελέχωση άμυνας και επίθεσης γιατί μέχρι τώρα γέρναμε μονόπαντα πιθετικά.