Η άνοδος σε νεκρό χρόνο, η αρχηγός-μητέρα, ο γονιός των 9 παιδιών, το θαύμα του Ορφέα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η άνοδος σε νεκρό χρόνο, η αρχηγός-μητέρα, ο γονιός των 9 παιδιών, το θαύμα του Ορφέα !





Η 29χρονη Μοσχούλα Πουγαρίδου δεν θα ξεχάσει ποτέ το ματς Απόλλωνα Σταυρούπολης-Ορφέα Σουρωτής, καθώς με δικό της γκολ πήρε την νίκη ο Ορφέας και ανέβηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία, με την ολοκλήρωση μόλις της πρώτης σεζόν της σε επίπεδο Γυναικών.

Μάλιστα, το γκολ-ανόδου του Ορφέα μπήκε με ρίψη σε νεκρό χρόνο, με το σκορ έως τότε στο 21-21, άρα με τον τίτλο στα χέρια του Απόλλωνα, που ήθελε νίκη ή ισοπαλία και εντέλει υποχρεώθηκε σε ήττα από τη ρίψη μετά από φάουλ στην εκπνοή. 

Κάτι ...ήξερε η αρχηγός του Ορφέα ( και συνομήλικη της ) Ανδρομάχη Ιωαννίδου, η οποία είχε προτείνει στη Μοσχούλα να την ακολουθήσει ( μαζί με τις Αναστασιάδου-Αυγέρη ) στη διαδρομή από το Πανόραμα ( όπου έπαιζαν οι 3 και η Πουγαρίδου είχε πάει μαζί με τις φίλες της για μερικές προπονήσεις, μετά από 6 χρόνια αποχής, έπειτα από την πρόωρη αποχώρηση της από τον Παναθλητικό ) στο κλειστό των Βασιλικών.



Η Ανδρομάχη, μητέρα παιδιού δυόμιση ετών και σύζυγος του προπονητή του ΠΑΟΚ Πάνου Γούσιου, έκανε καριέρα για 13 χρόνια στον Μακεδονικό και για μία 4ετία στο Πανόραμα.

'' Σε δύσκολες συνθήκες, με προσωπικές θυσίες, αλλά, ενωμένες, με την προπονήτρια μας να τρέχει για όλα και ορισμένους εξαιρετικούς ανθρώπους να μας βοηθούν ( Σ.Σ. πανταχού παρών και ο Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης...), πήραμε την άνοδο, την οποία πανηγυρίζουμε, στέλνοντας ωστόσο τις καλύτερες ευχές μας στην Σοφία Ιωαννίδου του Απόλλωνα, που χτύπησε στο γόνατο στη διάρκεια του αγώνα, τραυματισμός που επηρέασε την αντίπαλο μας '' είπε στο greekhandball.com  η Ανδρομάχη, που μας υποχρεώνει να υποκλιθούμε στο αξεπέραστο ΗΘΟΣ με το οποίο εκφράζεται. καθώς μάλιστα προσθέτει ότι '' θα ήταν άδικο και για τις δύο ομάδες, εμάς και τον Απόλλωνα, να μείνουμε εκτός Α1, αλλά, να που έγινε και είναι κρίμα, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση των κοριτσιών...''.

Ξέρουν στον Ορφέα ότι αναμένεται δύσκολη σεζόν, αν και θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης, αλλά, έστω και αν τους ήλθε...ξαφνικό, όπως πραγματοποιήθηκε η άνοδος, αισθάνονται ότι ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους...

Μάθαμε ότι βοηθούν αρκετά γονείς αθλητριών, ωστόσο, ειδικά για την περίπτωση του μπαμπά...9 παιδιών, που τρέχει για να προσφέρει στον Ορφέα, τι άλλο να πεί κανείς, πέρα από ότι για ανθρώπους σαν και αυτόν, αξίζει να υποφέρεις και να υπομένεις στον αθλητισμό για τις λίγες στιγμές και σταγόνες ευτυχίας..... 

  





No comments