Η έκθεση των παρατηρητών για τον 4ο τελικό της Χαλκίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η έκθεση των παρατηρητών για τον 4ο τελικό της Χαλκίδας



Στην  έκθεση που έστειλαν στην ΟΧΕ οι παρατηρητές για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και φιλοξενούμενη την ΑΕΚ στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα, σημειώνονται τα εξής :

'' Αμέσως μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα στους αθλητές Πασσιά και Ουγκάλντε. Εξαιτίας του γεγονότος εισήλθαν  αθλητές συνοδοί, παράγοντες των δύο ομάδων και καθώς και κάποια άτομα με κάρτα διαπίστευσης του γηπεδούχου σωματείου ( Ολυμπιακός ) για να βοηθήσουν ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση. Επίσης εισήλθαν από την κερκίδα περίπου 5-6 άτομα του σωματείου Ολυμπιακός και ένας εξ αυτών απώθησε και έριξε κάτω τον υπεύθυνο συνοδό της ΑΕΚ κ.Στάθη Παπαχαρτοφύλη. Με την βοήθεια παικτών, συνοδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας έληξε το γεγονός. Ο αγώνας συνεχίσθηκε και τέλειωσε χωρίς κανένα πρόβλημα ''.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ματς, η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για παρενόχληση από φίλους του Ολυμπιακού, στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, πίσω από την εστία των Μπουκοβίνα-Αντζελιτς, προς τους δύο γκολκίπερ, ωστόσο, δεν υπάρχει σχετική αναφορά από τους παρατηρητές στην έκθεση τους και περιορίζονται σε όσα ήδη διαβάσατε παραπάνω. 

No comments