Οτι και εάν γίνει, εσείς έχετε ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ στις καρδιές μας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οτι και εάν γίνει, εσείς έχετε ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ στις καρδιές μας !


Ραντεβού με την ιστορία έχει η Εθνική Ανδρών αύριο στην Ποντγκόριτσα, αφού θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στη ρεβάνς των πλέι οφ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Η Εθνική μας ομάδα μετά τη σπουδαία εμφάνιση της και νίκη της με 25-23 στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στη Χαλκίδα, έχει σαν στόχο την πρόκριση, την οποία εξασφαλίζει σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας, ακόμα και ήττας με ένα γκολ διαφορά ή και δύο γκολ διαφορά, εφόσον σκοράρει τουλάχιστον 24 τέρματα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 στο Sports Center Moraca -που αναμένεται κατάμεστο από 6.000 φιλάθλους- και θα μεταδοθεί απευθείας από το ertsports3.

Αύριο το πρωί (10:00) στην τεχνική σύσκεψη θα ανακοινωθούν οι 16αδες των δύο ομάδων με τον Γιώργο Ζαραβίνα να έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές που βρίσκονται στην Ποντγκόριτσα, μετά και την αθώωση του Νίκου Λιάπη από την Δικαστική Επιτροπή της EHF.

Το αντιπροσωπευτικό μας προπονήθηκε και σήμερα το απόγευμα, ενώ θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία του με προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, καθώς αυτό δεν ήταν διαθέσιμο σήμερα, λόγω του αγώνα μπάσκετ Μπουντούτσνοστ- Ερυθρός Αστέρας για την Αδριατική Λίγκα.

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Θέλουμε να πάρουμε πίσω αυτά που στερηθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι, είμαστε συγκεντρωμένοι στα λάθη που κάναμε στη Χαλκίδα και μας στέρησαν μία μεγαλύτερη διαφορά. Έχουμε ετοιμαστεί για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς περιμένουμε να είναι σκληρό, ανταγωνιστικό και με μεγάλη πίεση. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα, έχει συμβεί και στο παρελθόν τα δεύτερα μας παιχνίδια να είναι καλύτερα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο, έχοντας πάντα ως γνώμονα ότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, χαιρόμαστε στην κάθε στιγμή και επιθυμούμε να πάρουμε κάτι χειροπιαστό από αυτή την καλή πορεία που έχουμε διανύσει».

Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας Χάρης Μάλλιος επεσήμανε: «Λίγες ώρες απέμειναν για αυτό το σπουδαίο επαναληπτικό παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο. Η ομάδα είναι έτοιμη και πνευματικά και αγωνιστικά να αντιμετωπίσει οτιδήποτε προκύψει μέσα στο παιχνίδι. Οφείλουμε να εμφανιστούμε ενωμένοι και θέλω να τονίσω ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει αύριο, θα μας βρει πιο δυνατούς και θα κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Νομίζω πως είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας».


 


No comments